Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση κατά της επέμβασης στη Συρία - Ένταση κατά τον συμβολικό αποκλεισμό του αμερικανικού προξενείου

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση κατά της επέμβασης στη Συρία - Ένταση κατά τον συμβολικό αποκλεισμό του αμερικανικού προξενείου
Ένταση σημειώθηκε την ώρα που διαδηλωτές προχώρησαν στον συμβολικό αποκλεισμό του αμερικανικού προξενείου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επέμβασης στη Συρία πραγματοποίησαν διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να λείπει και η ένταση.
Ειδικότερα, ένταση σημειώθηκε την ώρα που διαδηλωτές προχώρησαν στον συμβολικό αποκλεισμό του αμερικανικού προξενείου και μάλιστα, έγινε και χρήση χημικών.
Οι διαδηλωτές, αφού έγραψαν συνθήματα με σπρέι στο δάπεδο και τους τοίχους του εμπορικού κέντρου, όπου  στον έβδομο όροφο εδρεύει το αμερικανικό προξενείο, βγήκαν από το κτίριο και συναντήθηκαν με την υπόλοιπη πορεία.
Σημειώνεται ότι σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, με αφετηρία το άγαλμα του Βενιζέλου, κάλεσε τα μέλη της η Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, για «την καταδίκη της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία από τις ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Γαλλία», ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις έγιναν σε Καλαμαριά, Πολίχνη και Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και  σε Κιλκίς, Νάουσα, Βέροια, Σέρρες, Κατερίνη, Γιαννιτσά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης