Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής – Στο επίκεντρο Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής – Στο επίκεντρο Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά
Στο τραπέζι η πολιτική πορεία του Κινήματος και οι συμμαχίες
Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο θα εξετάσει όλες τις εξελίξεις στα φλέγοντα εθνικά θέματα, Σκοπιανό και ελληνοτουρκικά αλλά και την πολιτική πορεία του κόμματος και ιδιαίτερα το θέμα των «συμμαχιών» που απασχολεί ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα.
Η Φώφη Γεννηματά, μαζί με τους Σταύρο Θεοδωράκη, Γιώργο Καμίνη, Νίκο Ανδρουλάκη, Γιώργο Παπανδρέου και Θανάση Θεοχαρόπουλο, αναμένεται να συζητήσουν τα κύρια θέματα της επικαιρότητας και να εστιάσουν κυρίως στο θέμα του Σκοπιανού προκειμένου να συντονιστούν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.
Στο τραπέζι θα βρεθεί και το θέμα των συμμαχιών και των συνεργειών του Κινήματος, με την ηγεσία του Κινήματος να αναμένεται να επαναλάβει πως θα κινηθεί αυτόνομα.
Όσον αφορά τα οργανωτικά, για την θέση του γραμματέα, η κα.Γεννηματά φαίνεται να προσανατολίζεται σε πρόσωπο ηλικίας περίπου 40 ετών που να αποτελεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ενώ για τη θέση του εκπροσώπου τύπου, επικρατέστερος φαίνεται πως είναι ο νυν εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης