Τελευταία Νέα
Διεθνή

Celik (Τουρκία): Ο Καμμένος είναι κωμικός πολιτικός - Η ΕΕ να μην αγνοεί τις δηλώσεις του

Celik (Τουρκία): Ο Καμμένος είναι κωμικός πολιτικός - Η ΕΕ να μην αγνοεί τις δηλώσεις του
Εάν η ΕΕ θέλει να λογίζεται ως επιθυμητός προορισμός για τα υποψήφια κράτη όπως η Τουρκία, δεν μπορεί να δίνει πάσα σε «προκλητικές» συμπεριφορές
Αιχμές και κατά της ΕΕ που «αγνοεί τις προκλητικές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου» αφήνει ο  υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Άγκυρας Omer Celik, ο οποίος ζητά από την ΕΕ την καταδίκη των δηλώσεων του έλληνα υπουργού Άμυνας.
Αποκαλώντας τον έλληνα υπουργό Άμυνας «αλαζόνα πολιτικό κωμικό» σε αναρτήσεις του στο Twitter ο Celik  αναφέρει πως «η ΕΕ δεν μπορεί να διακηρύσσει τις αρχές της αλλά συνάμα να αγνοεί τις «διαρκώς προκλητικές» τοποθετήσεις του κ. Καμμένου», τον οποίο έχει αποκαλέσει πριν από λίγες ημέρες «άνθρωπο χωρίς μυαλό».
Ο Τούρκος υπουργός κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση πως με τη σιωπή που επιδεικνύει ουσιαστικά δίνει τη συναίνεσή της στα λεγόμενα Καμμένου, ενώ απευθυνόμενος στον  Έλληνα πρωθυπουργό υποστηρίζει  πως « μολονότι μιλά για πολιτικές και νομικές αρχές εθελοτυφλεί απέναντι στη συμπεριφορά του υπουργού του».
Ο Celik αναφέρει  πως εάν η ΕΕ θέλει να λογίζεται ως επιθυμητός προορισμός για τα υποψήφια κράτη όπως η Τουρκία, δεν μπορεί να δίνει πάσα σε «προκλητικές» συμπεριφορές, καθώς διαφορετικά δεν προσφέρει τίποτε άλλο παρά «κενή» αλληλεγγύη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης