Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kashkari: Η Fed δεν επικεντρώνεται στη μεταβλητότητα της χρηματιστηριακής αγοράς

Kashkari: Η Fed δεν επικεντρώνεται στη μεταβλητότητα της χρηματιστηριακής αγοράς
Η Fed δίνει πολύ μεγαλύτερη προσοχή σε πραγματικούς οικονομικούς παράγοντες, από ό,τι στη μεταβλητότητα της αγοράς, δήλωσε ο επικεφαλής της Fed της Μινεάπολις, Neel Kashkari
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve, Fed) δίνει πολύ μεγαλύτερη προσοχή σε πραγματικούς οικονομικούς παράγοντες, όπως η προοπτική για τον πληθωρισμό και η ευρωστία της αγοράς εργασίας, από ό,τι στη μεταβλητότητα της χρηματιστηριακής αγοράς, δήλωσε σήμερα (3/4/2018) ο επικεφαλής της Fed της Μινεάπολις, Neel Kashkari.
«Η αγορά ανεβαίνει, η αγορά κατεβαίνει, δίνουμε προσοχή σε αυτήν, αλλά δεν είναι αυτό που μας οδηγεί», δήλωσε ο Kashkari στο Φόρουμ Περιφερειακών Οικονομικών Δεικτών στο Duluth.
Η Fed παρακολουθεί για ενδεχόμενα σημάδια οικονομικής αστάθειας, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια άλλη οικονομική κρίση, συνέχισε ο ίδιος.
Παράλληλα, ο Kashkari εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με το εάν οι φορολογικές περικοπές θα οδηγήσουν σε περισσότερες επενδύσεις, καθώς και εάν θα προσφέρουν ώθηση στο ποσοστό της ανάπτυξης μακροπρόθεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης