Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καράογλου (ΝΔ): Αμετανόητη και αδιόρθωτη η Αχτσιόγλου, συνεχίζει να καλύπτει απροκάλυπτα τον Μαρίνο

Καράογλου (ΝΔ): Αμετανόητη και αδιόρθωτη η Αχτσιόγλου, συνεχίζει να καλύπτει απροκάλυπτα τον Μαρίνο
«Αμετανόητη και αδιόρθωτη» χαρακτήρισε την Έφη Αχτσιόγλου ο Θεόδωρος Καράογλου, κατηγορώντας την ότι καλύπτει απροκάλυπτα τον Ευστάθιο Μαρίνο
«Αμετανόητη και αδιόρθωτη» χαρακτήρισε την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, τονίζοντας ότι συνεχίζει να καλύπτει απροκάλυπτα τον πρώην υποψήφιο διοικητή του ΕΦΚΑ, Ευστάθιο Μαρίνο.
«Αμετανόητη και αδιόρθωτη, η κ. Αχτσιόγλου συνεχίζει να καλύπτει απροκάλυπτα τον πρώην υποψήφιο διοικητή του ΕΦΚΑ, κ. Ευστάθιο Μαρίνο», ανέφερε με σημερινή (2/4/2018) του δήλωση ο κ. Καράογλου, με αφορμή την κάλυψη που παρείχε με σημερινή συνέντευξή της η Υπουργός Εργασίας στον κ. Μαρίνο.
«Ίσως βέβαια να μην την ενημέρωσαν ότι ο προτεινόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης καταψηφίστηκε και από κυβερνητικούς βουλευτές, μετά τις αποκαλύψεις της ΝΔ, με αποτέλεσμα ο υφιστάμενός της κ. Πετρόπουλος να ζητήσει την απόσυρση της υποψηφιότητας του.
Η πρωτοφανής και ανεξήγητη στήριξη, μάλλον οφείλεται στο ότι το πρώην “αριστερό χέρι” της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου έγινε “δεξί χέρι” της κυρίας Έφης Αχτσιόγλου.
Ας τον χαίρεται, αλλά μακριά από δημόσιες θέσεις ευθύνης!», καταλήγει ο κ. Καράογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης