Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Ξεπερνά τα όρια το ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται ακόμα στην Τουρκία

Τζανακόπουλος: Ξεπερνά τα όρια το ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται ακόμα στην Τουρκία
Μη αποτελεσματικός ο δρόμος που ακολουθεί η Άγκυρα υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την θέση ότι έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια το γεγονός ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί εξακολουθούν να κρατούνται στην Τουρκία διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Τζανακόπουλος εκτίμησε πως η Τουρκία θέλει να χρησιμοποιήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς για πολιτικούς λόγους, επισημαίνοντας ότι είναι μη αποτελεσματικός ο δρόμος που ακολουθεί η Άγκυρα.
«Ο κ. Ερντογάν δεν τόλμησε να κάνει έναν άμεσο συμψηφισμό, επιχείρησε έναν έμμεσο συμψηφισμό ανάμεσα στις υποθέσεις των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών και των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Δεν  νομίζω ότι αυτού του τύπου η τοποθέτηση βγάζει νόημα, διότι πρόκειται για δύο ανόμοιες υποθέσεις», είπε ο κ. Τζανακόπουλος.
«Όσο η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση η Ελλάδα πρέπει να κλείσει δευτερεύουσας έντασης θέματα, εξωτερικής πολιτικής, όπως αυτά με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.
«Ακολουθεί μια «ακατανόητη πολιτική» και η άρνηση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη να ενημερωθεί σε θέματα εξωτερικής πολιτικής από τον Νίκο Κοτζιά, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα και εντάσεις» τόνισε ο κ.Τζανακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης