Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πυρά κατά την εισβολή ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά – Σοβαρά τραυματίας ο ιδιοκτήτης

Πυρά κατά την εισβολή ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά – Σοβαρά τραυματίας ο ιδιοκτήτης
Ο 52χρονος ιδιοκτήτης υποβάλλεται από τα ξημερώματα σε χειρουργικές επεμβάσεις
(upd) Σε διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις υποβάλλεται από τις 05:30 τα ξημερώματα ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά ληστών που εισέβαλλαν σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, δύο άτομα εισέβαλλαν στο σπίτι του σήμερα στις 05:15 και ενώ ο 52χρονος με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του κοιμούνταν.
Ο 52χρονος φέρεται να αντιλήφθηκε τους δράστες, βγήκε από το υπνοδωμάτιό του και είδε τους δύο άνδρες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και αρχικά τον χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο.
Επειδή όμως ο 52χρονος συνέχισε να αντιστέκεται ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπουο και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση από τα ξημερώματα.
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης, η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Αννα Μάϊνα υποστήριξε ότι ο 52χρονος μεταφέρθηκε με θλαστικά τραύματα και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο.
Όπως είπε η κα.Μάϊνα, ο 52χρονος «χειρουργείται από τις πέντε και μισή το πρωί από όλες τις ειδικότητες γιατρών, είχε χάσει πολύ αίμα και είχε τραυματισμό πολλαπλών οργάνων».
Πρόσθεσε επίσης ότι «οι τραυματισμοί είναι στον κορμό και στον μηρό ενώ υπάρχουν και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι».

(πρώτη ενημέρωση Δευτέρα 2 Απριλίου 08:00)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης