Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάτω από τα 7.000 δολάρια το Bitcoin – Σε ελεύθερη πτώση και στα 400 δολάρια το Ethereum

Κάτω από τα 7.000 δολάρια το Bitcoin – Σε ελεύθερη πτώση και στα 400 δολάρια το Ethereum
To Ethereum υποχώρησε κατά 75% σε σχέση με το υψηλό ρεκόρ του τον Νοέμβριο 2017 και κάτω από τα 400 δολάρια
Απρόβλεπτες προμηνύονται οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον των κρυπτονομισμάτων και ενώ οι χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας προετοιμάζονται για την επιβολή περιοριστικών ρυθμίσεων.
Το Bitcoin υποχώρησε κάτω από τα 7.000 δολάρια, στα επίπεδα Οκτωβρίου του 2017 και καταγράφει απώλειες 67% σε σχέση με το υψηλότερο ρεκόρ τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.



Επίσης το Ethereum υποχώρησε κατά 75% σε σχέση με το υψηλό ρεκόρ του τον Νοέμβριο 2017 και κάτω από τα 400 δολάρια.  

Αν και η ραγδαία αυτή πτώση θυμίζει την κατάρρευση των dotcoms (σ.σ. χρηματιστηριακή φούσκα τεχνολογικών εταιρειών πριν από 20 χρόνια)  η εξειδικευμένη ιστοσελίδα Coin Telegraph προτρέπει τους επενδυτές απλώς να είναι περισσότεροι προσεκτικοί.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος για το χώρο των ψηφιακών νομισμάτων θα πρέπει να είναι προσεκτικός για επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα αλλά θα ήταν άδικο να απορρίπτεται εντελώς το τι έχει επιφέρει η τεχνολογία Blockchain, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Οι παραλληλισμοί με τη «φούσκα» dotcoms πρέπει απλώς να χρησιμεύσουν ως διδάγματα για τους ενδιαφερόμενους.
Εξάλλου σημειώνει ότι, παρά τη «φούσκα» των dotcoms οι τεχνολογικές εταιρείες, όπως Amazon και  eBay απέδειξαν ότι ο συνδυασμός καινοτόμων ιδεών με καλή επιχειρησιακή διάθεση μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης