Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προκαλεί και πάλι ο Yildirim: Οι Έλληνες δεν θα πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους το 1922

Προκαλεί και πάλι ο Yildirim: Οι Έλληνες δεν θα πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους το 1922
Ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε λόγο για «κουρσάρους του Αιγαίου» που προσπαθούν να θολώσουν τον αγώνα της που πραγματοποιεί η Τουρκία εναντίον της τρομοκρατίας πέραν των συνόρων της
Με νέες εμπρηστικές δηλώσεις επανήλθε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Binali Yildirim, απαντώντας στον Έλληνα υπουργό Εθνικής  Άμυνας Πάνο Καμμένο και τα λεγόμενά του περί ήττας της Τουρκίας το 1821.
Ο Yildirim, τόνισε πως κανένας δεν θα πρέπει να βγάλει από το μυαλό του την 9η Σεπτεμβρίου του 1922, αναφερόμενος στη μικρασιατική καταστροφή.
Επίσης έκανε λόγο για «κουρσάρους του Αιγαίου» που προσπαθούν να θολώσουν τον αγώνα της που πραγματοποιεί η Τουρκία εναντίον της τρομοκρατίας πέραν των συνόρων της.
«Να μην τρέχετε πίσω από τα άδεια όνειρα του Αιγαίου και της Κύπρου», σημείωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «τα βιβλία ιστορίας γράφουν για την τύχη εκείνων που είχαν κάνει και προηγουμένως άδεια όνειρα για το Αιγαίο και την Κύπρο».
Τόνισε επίσης «η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που θα υποκύψει και θα πει ‘σας ευχαριστώ’ υποκινώντας τα όνειρα εκείνων που έχουν φιλόδοξες εξωτερικές πολιτικές.
Δεν θα ανεχτούμε ποτέ κύκλους που παραβιάζουν τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο.
Να μην βγάλουν από το μυαλό τους την ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου 1922 εκείνοι που κάνουν ζωή κουρσάρων στα νερά του Αιγαίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης