Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλάφας για δυο Έλληνες στρατιωτικούς: Να γυρίσουν χωρίς ανταλλάγματα και συμψηφισμούς

Μπαλάφας για δυο Έλληνες στρατιωτικούς: Να γυρίσουν χωρίς ανταλλάγματα και συμψηφισμούς
Τι ανέφερε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μπαλάφας
Τα παιδιά να γυρίσουν χωρίς ανταλλάγματα και συμψηφισμούς,  είναι το κύριο ζήτημα, δήλωσε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μπαλάφας, αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, αλλά και σχολιάζοντας έτσι και τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκη.
Ο ίδιος, σύμφωνα με το skai.gr, σημείωσε ότι το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα, τήρηση των διεθνών συνθηκών και συμβάσεων και με ψυχραιμία.
Ανέφερε δε, ότι όλα τα ζητήματα πρέπει να τα βλέπουμε στο τεχνοοικονομικό πλαίσιο, υπογραμμίζοντας πως ακόμα και αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα των σχέσεων με τον «προβληματικό ανατολικό μας γείτονα» πρέπει το βλέπουμε μέσα στο πλαίσιο του να βγει η χώρα μας από την σκληρή επιτροπεία και να έχει σταθερότητα.
Ακόμη, ο υφυπουργός ανέφερε ότι δεν μπορεί κανείς να είναι απόλυτα βέβαιος αν η αύξηση των προσφυγικών ροών σχετίζεται με τη διάσκεψη της Βάρνας ή αν είναι τυχαίο γεγονός λόγω καλύτερου καιρού, εκτίμησε ότι το προσφυγικό θα κρατήσει καιρό και μάλιστα «το πρόβλημα θα το έχουμε συνεχώς μπροστά μας όσο οι πόλεμοι καλά κρατούν και υπάρχουν άνθρωποι διωγμένοι και κυνηγημένοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης