Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Να αποφασίσει η Γεννηματά με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει

Φίλης: Να αποφασίσει η Γεννηματά με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει
Πιο κοντά στη ΝΔ Βενιζέλος και Λοβέρδος υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει καλεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, ο οποίος υποστήριξε ότι η κα.Γεννηματά έχει αντιφατική πολιτική παρουσία.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Φίλης και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση Σκουρλέτη ότι Βενιζέλος και Λοβέρδος είναι βαρίδια για το Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι «οι δύο τους είναι πιο κοντά στη ΝΔ».
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Π. Καμμένου  ότι θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία στο όνομα της ΠΓΔΜ ο κ.Φίλης είπε ότι είναι καλό να έχει άποψη, αρκεί να μην δημιουργεί αποτελέσματα αντίθετα προς την κυβερνητική πολιτική.
«Η προαναγγελία ότι θα κάνει ό,τι μπορεί να αποτρέψει τον όρο Μακεδονία, δεν βοηθά τη λειτουργία του κυβερνητικού σχήματος» υπογράμμισε ο κ.Φίλης, ο οποίος αναφερόμενος στην οικονομία, είπε ότι μετά το μνημόνιο πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση σε μια σειρά θεμάτων.
«Δεν γίνεται να κοπούν 35 ευρώ από τα 350 του ΕΚΑΣ.
Όσο για τις υπογραφές που υπάρχουν για τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν μετά το μνημόνιο, τίποτε δεν είναι γραμμένο στις πλάκες του Μωυσή» τόνισε ο κ.Φίλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης