Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Ο Καμμένος καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους

Βρούτσης: Ο Καμμένος καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους
Ο κ. Καμμένος με τις σημερινές δηλώσεις του καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους, δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης 
Για δημιουργία ψεύτικων προσδοκιών στους συνταξιούχους, κατηγόρησε σήμερα (27/3/2018) τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης.
«Ο κ. Καμμένος με τις σημερινές δηλώσεις του καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους.
Ο νόμος που ισχυρίζεται ότι δεν θα εφαρμοστεί, ήδη εφαρμόζεται!», δήλωσε ο κ. Βρούτσης, με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Οι υπουργοί της κυβέρνησης προκαλούν τους συνταξιούχους και όλη την κοινωνία με τα ασύστολα ψέματά τους.
Οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι δήθεν ο νόμος Κατρούγκαλου δεν θα εφαρμοστεί σε ό,τι αφορά την περικοπή όλων των συντάξεων - διαμέσου της προσωπικής διαφοράς - είναι απολύτως ψευδείς και προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας», αναφέρεται στη δήλωση του κ. Βρούτση.
«Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 94 του Ν. 4387/2016 που έχει ψηφίσει η Κυβέρνηση, η περικοπή της προσωπικής διαφοράς ήδη εφαρμόζεται σε όλες τις νέες συντάξεις!
Τις συνέπειες ήδη βιώνουν οι δικαιούχοι σύνταξης χηρείας, καθώς και όλοι όσοι λαμβάνουν συντάξεις βάσει του Νόμου Κατρούγκαλου», προστίθεται.
Ο κ. υπουργός είτε έχει πλήρη άγνοια των νόμων που ο ίδιος ψήφισε, αποδεικνύοντας πόσο μακριά ζει από την πραγματικότητα και τα προβλήματα του κόσμου, είτε εσκεμμένα παραπλανά τους πολίτες.
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο:
Καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στους συνταξιούχους, καθώς ο νόμος που ισχυρίζεται ότι δεν θα εφαρμοστεί, ήδη εφαρμόζεται!», καταλήγει ο κ. Βρούτσης.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης