Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intrasoft: Ανανέωση της σύμβασης με την Κομισιόν για την Ευρωπαϊκή Πύλη Δεδομένων

Intrasoft: Ανανέωση της σύμβασης με την Κομισιόν για την Ευρωπαϊκή Πύλη Δεδομένων
Στην ανανέωση για τα επόμενα τρία χρόνια της σύμβασης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ευρωπαϊκή Πύλη Δεδομένων, προχώρησαν η Intrasoft International και οι συνεργάτες της
Στην ανανέωση για τα επόμενα τρία χρόνια της σύμβασης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη διαχείριση και ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Πύλης Δεδομένων (European Data Portal), προχώρησαν η Intrasoft International και οι συνεργάτες της, όπως ανακοίνωσε σήμερα (27/3/2018) η εταιρεία.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Intrasoft International, ως υπεύθυνη για το hosting και το λανσάρισμα της web πλατφόρμας που υλοποιήθηκε σε DRUPAL, εφάρμοσε τεχνολογίες αιχμής με σκοπό στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και της πρόσβασης στην πληροφορία.
Σύμφωνα με τους όρους της νέας σύμβασης, η Intrasoft θα συνεχίσει να συντονίζει όλες τις τεχνολογικές υλοποιήσεις των συνεργατών και θα παρακολουθεί την cloud υποδομή.
Επίσης η Πύλη θα ενισχυθεί σημαντικά μέσω του φιλόδοξου σχεδίου ανάπτυξης που εκπόνησε η Intrasoft σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συνεργάτες.
Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Πύλη Δεδομένων αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο των ευρωπαϊκών προσπαθειών για παροχή πρόσβασης σε δημόσια δεδομένα, σε όλη την Ευρώπη.
Τα 800.000 data sets από 34 χώρες αποτελούν ήδη ρεκόρ για την Πύλη.
«Το έργο μας στην Ευρωπαϊκή Πύλη Δεδομένων έχει λάβει άκρως εγκωμιαστικά σχόλια σε όλη την Ευρώπη, κάτι που αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα από την εμπιστοσύνη που μας έδειξε εκ νέου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Πιστεύουμε σθεναρά στις αρχές της πρόσβασης των δημόσιων δεδομένων και είμαστε υπερήφανοι που βοηθούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να επιτύχει τους στόχους της στον συγκεκριμένο τομέα», σχολίασε ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης