Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προκαλεί ο Bahceli: Θρασύς ο Τσίπρας - Ο βυθός είναι γεμάτος με τους παππούδες σας

Προκαλεί ο Bahceli: Θρασύς ο Τσίπρας - Ο βυθός είναι γεμάτος με τους παππούδες σας
Ο Devlet Bahçeli είναι επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) της Τουρκίας και σύμμαχος του Recep Tayyip Erdogan
Μία μόλις ημέρα μετά τη Σύνοδο ΕΕ - Τουρκίας στη Βάρνα -όπου μεταξύ άλλων τέθηκε το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπουλης αλλά και η τουρκική προκλητικότητα στη Μεσόγειο- η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις.
Ειδικότερα, ο Devlet Bahçeli, επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) της Τουρκίας και σύμμαχος του Recep Tayyip Erdogan, χαρακτήρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό «θρασύ» ενώ σχολίασε ότι η θάλασσα έχει γεμίσει από τους παππούδες όσων χρησιμοποιούν τέτοια γλώσσα.
«Ο Τσίπρας νομίζει ότι το τέρμα είναι άδειο.
Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει στο πρόσωπο, δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο.
Είπε μάλιστα ότι αν η Τουρκία κάνει τέτοιο, θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της.
Είχε τέτοιο θράσος.
Όλος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια» δήλωσε μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα διεμήνυσε ότι εάν η Τουρκία θελήσει να προκαλέσει θερμό επεισόδιο στον Αιγαίου θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της.
«Δεν φοβόμαστε και ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να έχει το αίσθημα του φόβου.
Έχουμε την αποτρεπτική ικανότητα γι' αυτό δεν φοβόμαστε.
Όποιος προχωρούσε σε μία τέτοια ενέργεια (θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο) θα ήταν σαν να πυροβολούσε τα δικά του πόδια» επεσήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης