Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εντυπωσιακή η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Εντυπωσιακή η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Στην παρέλαση ηγήθηκαν μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμημάτα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλεία
Εντυπωσιακή ήταν η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλου, αλλά και πλήθος κόσμου, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για διπλό εορτασμό της εθνικής παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Στην παρέλαση ηγήθηκαν μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμημάτα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ακολούθησαν μεταξύ άλλων οι αδελφές νοσοκόμοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρου και η διμοιρία οχημάτων και μοτοσυκλετών της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ πέταξαν πάνω από το χώρο της παρελάσεως αεροσκάφη και ελικόπτερα όλων των τύπων των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Συγκινητικό ήταν το κλίμα που επικράτησε κατά την προσέλευση του κ. Παυλόπουλου στο χώρο των αναπήρων πολέμου, σε ένδειξη σεβασμού και για την ανταλλαγή ευχών.
Ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη τον έχοντα το γενικό πρόσταγμα διοικητή της στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων υποστράτηγο Χ. Λαλούση για το άψογο της παρελάσεως.
Σημειώνεται ότι την στρατιωτική παρέλαση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας , Π. Καμμένος, ο νέος υπουργός 'Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας,  Σ. Αγγελίδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής,  Φ. Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, εκπρόσωποι κομμάτων, η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη διπλωματικών αποστολών κ.α

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης