Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Άριστη η σχέση Τσίπρα - Καμμένου - Ευσεβής πόθος της ΝΔ η ρήξη

Τζανακόπουλος: Άριστη η σχέση Τσίπρα - Καμμένου - Ευσεβής πόθος της ΝΔ η ρήξη
Τσίπρας - Καμμένος σχεδιάζουν από κοινού τις κινήσεις για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
Ευσεβή πόθο της Νέας Δημοκρατίας και των ΜΜΕ που την υποστηρίζουν χαρακτήρισε τα σενάρια ρήξης Τσίπρα - Καμμένου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
«Οι σχέσεις Τσίπρα - Καμμένου είναι άριστες.
Θα συναντηθούν αύριο για να αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς», τόνισε ο Δ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.
Και πρόσθεσε πως Τσίπρας - Καμμένος σχεδιάζουν από κοινού τις κινήσεις για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και δεν υπάρχει καμία ρήξη στο εσωτερικό της κυβέρνησης.
«Σε μια κυβέρνηση που αποτελείται από δύο κόμματα υπάρχουν διαφωνίες, αυτό που προσδιορίζει τη συνύπαρξη ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι η έξοδος από την κρίση και τα μνημόνια», εξήγησε.
Όσον αφορά την τύχη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η κυβέρνηση αναμένει το κατηγορητήριο από τον Τούρκο εισαγγελέα κατά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
«Δεν θέλουμε η υπόθεση να μετατραπεί σε ένα μείζον διπλωματικό επεισόδιο - Αναμένουμε το κατηγορητήριο.
Ελπίζω ότι η Τουρκία θα κατανοήσει ότι δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια», σημείωσε.
Όσον αφορά τις τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών περί ομηρίας, ο Δ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι και στον διεθνή Τύπο χρησιμοποιείται μεταφορικά η λέξη ομηρία για να περιγράψει την κατάσταση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
«Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται και η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για τη σύντομη διευθέτηση του ζητήματος», τόνισε.
Για την υπόθεση Novartis ο Δ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε ότι η  ΝΔ δεν έχει δώσει ακόμα και έως σήμερα απαντήσεις.
Σχετικά με την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τη σχέση της με τον Ιβάν Σαββίδη, ο Δ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει κάθε επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
«Δεν υπάρχουν προνομιακές σχέσεις με κανέναν.
 Αυτό δεν μπορεί να το ισχυριστεί ούτε η ΝΔ ούτε ο κ. Μητσοτάκης», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ συγκεκριμένα υπογράμμισε τις σχέσεις της ηγεσίας της ΝΔ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης