Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Ο Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα

Κυβερνητικές πηγές: Ο Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα
Κυβερνητικές πηγές καλούν εκ νέου τον πρώην πρωθυπουργό να απαντήσει, χωρίς περιστροφές, αν διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος του στον Κωνσταντίνο Φρουζή
«Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για τη δήλωση συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού σχετικά με την υπόθεση Novartis.
Οι ίδιες πηγές καλούν εκ νέου τον πρώην πρωθυπουργό να απαντήσει, χωρίς περιστροφές, αν διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος του στον Κωνσταντίνο Φρουζή και για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα.
Αναλυτικά, το σχόλιο των κυβερνητικών πηγών έχει ως εξής:
«Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα.
Γνωρίζει πολύ καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησής του το 2013, διότι το μόνο που έκανε ήταν να μετακυλύει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης στους ασφαλισμένους, χωρίς να χάνουν ούτε ένα ευρώ τα αγαπημένα του επιχειρηματικά συμφέροντα.
Μιας και εμφανίστηκε όμως, αντί να ψάχνει τρόπο να ισχυριστεί πως όλοι έχουν καταντήσει σαν αυτόν και τους ομοίους του που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, περιμένουμε ακόμα να απαντήσει χωρίς περιστροφές:
Διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος του στον Κωνσταντίνο Φρουζή;
Για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα;»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης