Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Στη ΝΔ θα πέσει το βαρύ φορτίο να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση

Δένδιας: Στη ΝΔ θα πέσει το βαρύ φορτίο να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση
Δεν υπήρξαμε σαν ΝΔ πάντοτε τέλειοι και αναμάρτητοι είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι στη ΝΔ θα πέσει το βαρύ φορτίο να βγάλει την Ελλάδα από την παρούσα κρίση διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη Θράκη.
«Να καταλήξουμε μαζί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τους τοπικούς φορείς, με τον πρόεδρό μας, στη βέλτιστη πρόταση την οποία θα υποβάλλουμε στην κοινωνία της Θράκης, ενόψει των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών.
Σκοπός της επίσκεψης είναι, μέσω των συναντήσεων τόσο με τους τοπικούς παράγοντες όσο και με τα τοπικά στελέχη «να κατανοήσουμε τι η κοινωνία θέλει από τη Νέα Δημοκρατία.
Δεν ήρθα για να απαγγείλω λόγους ή να εξαγγείλω υποσχέσεις.
Ήρθα για να μιλήσω, να καταλάβω, να κοστολογήσω, να εισηγηθώ και να καταλήξουμε όλοι μαζί στο δέον γενέσθαι μέσα στα πλαίσια της λογικής, για να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος» είπε ο κ.Δένδιας, ο οποίος υποστήριξε πως «δεν υπήρξαμε σαν ΝΔ πάντοτε τέλειοι και αναμάρτητοι».
«Όμως έχουμε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος.
Έχουμε αλλάξει το μοντέλο επικοινωνίας» υποστήριξε ο κ.Δένδιας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην Τουρκία σχετικά με την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
«Η Τουρκία θα κάνει ένα τεράστιο σφάλμα αν επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε επεισόδιο, διότι η Ελληνική Δημοκρατία δεν πρόκειται να επιτρέψει να ταπεινωθεί.
Απαιτούμε από τη γείτονα χώρα να επιστρέψει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην πατρίδα μας και στις οικογένειές τους.
Τέτοιο επεισόδιο δεν έχει υπάρξει τα τελευταία 30 χρόνια και, επίσης, τέτοια επεισόδια λύνονταν σε επίπεδο τοπικών διοικητών, δεν έφταναν καν εις γνώση του διοικητή σχηματισμού, πόσο μάλλον του υπουργού και της κυβέρνησης.
Αυτή λοιπόν η κλιμάκωση δεν ωφελεί τις σχέσεις μας με τη γείτονα χώρα, τις σχέσεις της γείτονος χώρας με την Ευρώπη και τον κόσμο» υπογράμμισε ο κ.Δένδιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης