Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Δεν είναι προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ ο Σαββίδης – Έπρεπε να συλληφθεί

Φίλης: Δεν είναι προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ ο Σαββίδης – Έπρεπε να συλληφθεί
Για δράμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έκανε λόγο ο κ.Φίλης
Την θέση ότι ο Ιβαν Σαββίδης δεν είναι προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, ο οποίος υποστήριξε σχετικά με τα γεγονότα στην Τούμπα ότι έπρεπε να συλληφθεί.
«Χρειάζεται το νυστέρι να πάει βαθιά και δεν μπορεί να γίνει αυτή η συζήτηση όπως γινόταν παλιά στη λογική διακόπτουμε το πρωτάθλημα για μερικές αγωνιστικές.
Η διακοπή έχει τον κίνδυνο να φτάσουμε σε μια διαδικασία διάλυσης και να πουν όλοι το αφήνω και άστο μόνο του» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Φίλης, ο οποίος υπογράμμισε πως «χρειάζεται και έλεγχος εφαρμογής των υφιστάμενων νόμων και νέα νομοθεσία για ασυμβίβαστο».
Ερωτηθείς για το αν έπρεπε να συλληφθεί ο Ιβάν Σαββίδης μετά την εισβολή του στο γήπεδο με το όπλο στη μέση ο κ.Φίλης ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας ότι «αν όχι άμεσα έπρεπε να συλληφθεί πέντε λεπτά μετά».
«Δεν μπορεί να μπαίνει κάποιος με όπλο μέσα στο γήπεδο» είπε ο κ.Φίλης, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά τις σχέσεις που αποδίδονται στο ΣΥΡΙΖΑ με τον επιχειρηματία
«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε τον Ιβάν Σαββίδη.
Δεν είναι προστατευόμενος αν και βεβαίως κάθε επιχειρηματίας επιδιώκει την εύνοια της εξουσίας» είπε ο κ.Φίλης, ο οποίος σχετικά με το διαγραφέν πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ είπε ότι τότε «η προσπάθεια της κυβέρνησης ήταν να μην χαθούν μερικές εκατοντάδες θέσεις εργασίας στη Θράκη».
Αναφερόμενος στους δύο στρατιωτικούς είπε έκανε λόγο για «δράμα» προσθέτοντας ότι «αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση κάνει το παν με ό,τι δύναμη έχει να υπάρξει γρήγορο τέλος στο δράμα δύο Ελλήνων στρατιωτικών».
«Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίζει να το χειρίζεται όπως το χειρίζεται» υπογράμμισε ο κ.Φίλης, ο οποίος απέδωσε τη στάση της Τουρκίας στη «στρατηγική Ερντογάν να ανοίξει πολλά μέτωπα στην περιοχή για να φέρει σε δύσκολες θέσεις τους Αμερικανούς σε σχέση με το Κουρδικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης