Τελευταία Νέα
Πολιτική

FAZ: Ο Σαββίδης «καταστρέφει» την κυβέρνηση Τσίπρα

FAZ: Ο Σαββίδης «καταστρέφει» την κυβέρνηση Τσίπρα
Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει υποσχεθεί κάθαρση για το ελληνικό ποδόσφαιρο
«Υπάρχουν αυτές οι στιγμές που πέφτουν οι μάσκες και καθίσταται πλέον σαφές ακόμη και στον πιο καλόπιστο παρατηρητή με ποιον πραγματικά έχει να κάνει», γράφει σε ανταπόκρισή της η Frankfurter Allgemeine Zeitung, σχολιάζοντας την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.
Το γεγονός ότι έφερε όπλο σοκάρει ακόμη και τους «συνηθισμένους σε γελοία και δραματικά επεισόδια στο ελληνικό πρωτάθλημα» έλληνες φιλάθλους.
Η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να βγάλει το μπουφάν του αποκαλύπτοντας το πιστόλι που έφερε είναι «επιδεικτική, προκλητική, προκαλεί φόβο», υπογραμμίζει ο ανταποκριτής της FAZ, σημειώνοντας ότι «στο μεταξύ ο Σαββίδης αναζητείται με ένταλμα σύλληψης.
Και αυτό αφού ένα πλήθος αστυνομικών αρχικά αρκέστηκε απλά να παρακολουθεί τον άγριο πιστολέρο Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια τον άφησε και να φύγει».
Η εφημερίδα της Φραγκφούρτης εκτιμά ότι «το χάος» που προκλήθηκε «είναι καταστροφή για τον Αλέξη Τσίπρα.
Η κυβέρνησή του ήθελε να πατάξει επιτέλους την εκτεταμένη βία στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Τώρα της είναι εξαιρετικά άβολο το γεγονός ότι ο Σαββίδης (…), ο οποίος δεν είναι μόνο κομματικός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά σύμφωνα με δικές του δηλώσεις αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως 'λομπίστα της Ελλαδας στη Ρωσία και της Ρωσίας στην Ελλάδα', βρίσκεται κοντά ειδικά στην κυβέρνηση του Τσίπρα, η οποία φιλοδοξούσε να γίνει η κυβέρνηση της κάθαρσης», σχολιάζει η FAZ.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης