Τελευταία Νέα
Διεθνή

Washington Post: Ιδιόκτητης ελληνικής ομάδας «τρελαίνεται» και απειλεί διαιτητή οπλοφορώντας στο γήπεδο

Washington Post: Ιδιόκτητης ελληνικής ομάδας «τρελαίνεται» και απειλεί διαιτητή οπλοφορώντας στο γήπεδο
Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο ενώ οπλοφορούσε
Η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας οπλοφορώντας έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.
«Ιδιόκτητης ελληνικής ομάδας ''τρελαίνεται'' και απειλεί διαιτητή οπλοφορώντας στο γήπεδο» είναι ο τίτλος της Washington Post.
«Ο Ιβάν Σαββίδης, ο ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από το γεγονός ότι στο 89ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της ομάδας του σε αγώνα κατά της ΑΕΚ.
Το γνωρίζουμε αυτό όχι επειδή έσκασε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή επειδή ο ίδιος ζήτησε μια εξήγηση από τους υπεύθυνους, όπως κάνουν άλλωστε και οι περισσότεροι δυσαρεστημένοι ιδιοκτήτες μιας ομάδας, αλλά επειδή αποφάσισε να εισβάλλει στο γήπεδο ενώ οπλοφορούσε περιστοιχισμένος από σωματοφύλακες» επισημαίνεται στο δημοσίευμα.
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ο προπονητής της ΑΕΚ, Manolo Jimenez, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο δήλωσε ότι ο Σαββίδης πλησίασε τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη του έδειξε το όπλο και είπε «η καριέρα σου ως διαιτητής έχει τελειώσει».
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κυριευτεί από διαμάχες τα τελευταία χρόνια» σχολιάζεται στο ίδιο δημοσίευμα, όπου τονίζεται ότι το 2015 η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας για στημένα παιχνίδια από τον Ολυμπιακό.
Επίσης, η FIFA έχει απειλήσει ότι θα αναστείλει το ελληνικό πρωτάθλημα λόγω παρεμβάσεων της κυβέρνησης σε μια διαμάχη με τους διαιτητές (οι κανόνες της FIFA απαγορεύουν κρατικές παρεμβάσεις οποιουδήποτε είδους).



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης