Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Ο Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Ο Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων
Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μ. Παπαδοπουλου, καλωσορίζει τον Στ. Θεοδωράκη στις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«Θα ήταν προς το συμφέρον της Πατρίδας μας ο Στ. Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα ευαίσθητα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων», δηλώνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μ. Παπαδοπούλου, σχετικά με  τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.
Ειδικότερα, η κ. Παπαδοπούλου αναφέρει ότι «ενόψει της επικείμενης συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό, καλωσορίζουμε τον Στ. Θεοδωράκη στις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ειδικά στην πρόταση του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας».
Η ίδια υπενθυμίζει ότι «ο κ. Καμμένος από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματός μας είχε προτείνει τη δημιουργία υπό τον Πρωθυπουργό Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για τον σχεδιασμό Εθνικής στρατηγικής και τη διαχείριση κρίσεων».
Και καταλήγει τονίζοντας πως «θα ήταν προς το συμφέρον της Πατρίδας μας ο Στ. Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα ευαίσθητα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης