Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζει να… προκαλεί ο Φίλης - «Δεν είναι μείζον ζήτημα η κράτηση των 2 στρατιωτικών» - Αντιδράσεις και στη συγκυβέρνηση

Συνεχίζει να… προκαλεί ο Φίλης - «Δεν είναι μείζον ζήτημα η κράτηση των 2 στρατιωτικών» - Αντιδράσεις και στη συγκυβέρνηση
Σοβαρές ενστάσεις για τα λεγόμενα Φίλη ακόμη και από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ
Η ζωή και η ασφάλεια δύο Ελλήνων προφανώς δεν είναι και τόσο σημαντικά για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, ο οποίος για ακόμη μία φορά προκαλεί κύμα αντιδράσεων με τις τοποθετήσεις του.
"Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία", υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συστήνοντας μάλιστα... στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μην αναδεικνύουν το ζήτημα σε πρωτεύον γιατί αυτό εξυπηρετεί τον T. Erdogan.
Αν και ο Φίλης δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τις δηλώσεις του τις αντιδράσεις της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ακόμη και ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας δήλωσε ότι δεν θα έλεγε έτσι ό,τι είπε ο κ. Φίλης.
Από πλευράς του, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σημείωσε ότι τα όποια γεγονότα, εξελίξεις, δηλώσεις πρέπει να τις βλέπουμε μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο που κινείται η χώρα μας σε αυτή τη φάση… Δεν μπορείς να κρίνεις τη δήλωση του «Μπαλάφα» λέω τώρα, αν δεν δεις ότι το μείζον σήμερα, το άλλο μπορεί να είναι το νούμερο 2, είναι η πορεία της οικονομίας, η έξοδος από την επιτροπεία, η μείωση της ανεργίας στο 20,8%...
«Για το τι είπε ο Φίλης, να ρωτήσετε τον Φίλη… Δεν μπορώ να κρίνω τι είπε ο Φίλης, εγώ δεν θα το έλεγα έτσι» δήλωσε ακόμα ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Πυρά κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλη, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Σε μήνυμα του στο twitter ο κ.Κουμουτσάκος διερωτάται πόσοι Έλληνες στρατιωτικοί πρέπει να τεθούν σε ομηρία για να θεωρηθεί το θέμα μείζον.
«Δηλαδή στους πόσους Έλληνες στρατιωτικούς σε κράτηση ιδιότυπης ομηρείας σε τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας, δημιουργείται μείζον θέμα» διερωτήθηκε ο κ.Κουμουτσάκος.
Απάνθρωπες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλη και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι είναι λάθος η ανάγνωση του κ.Φίλη.
«Δεν είναι μείζον ζήτημα η επίθεση της τουρκικής ακταιωρού που μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα;
Δεν είναι μείζον ζήτημα η τουρκική στάση στην κυπριακή ΑΟΖ;
Δεν είναι μείζον ζήτημα που αιχμαλωτίστηκαν δυο αξιωματικοί, δυο δικοί μας άνθρωποι;.
Είναι μείζον το ζήτημα απασχολεί την κοινωνία όλη την ήμερα.
Είναι απάνθρωπες οι δηλώσεις του κ. Φίλη, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση των γονιών και να έχω ένα κρατικό παράγοντα να λέει ότι δεν είναι μείζον ζήτημα, απαξιώνουμε έτσι την κατάσταση» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις συνεχείς προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας.
«Να αναδείξουμε τη σημαντικότητα και να κάνουμε σωστή ανάγνωση.
Θα υπάρξει κλιμάκωση είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, οι συχνές επισκέψεις του αμερικανού πρέσβη στο Πεντάγωνο δείχνουν κάτι» υπογράμμισε ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης