Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Εγκαίνια του 1ου Πανελληνίου Τουρνουά Snow Volley με λουξ plus ’n light tea

tags :
Εγκαίνια του 1ου Πανελληνίου Τουρνουά Snow Volley με λουξ plus ’n light tea
Το νέο συναρπαστικό άθλημα, εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη χώρα μας και αναμένεται να αποτελέσει τη νέα αγαπημένη συνήθεια για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ!
Το καινοτόμο παγωμένο τσάι λουξ plus ’n light tea, μόνο με φυσικά γλυκαντικά και 0% ζάχαρη, συμμετείχε ως χορηγός στην 1η διοργάνωση Πανελληνίου Τουρνουά Snow Volley, στην Ελλάδα, που έλαβε χώρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, στις 24-25 Φεβρουαρίου, απονέμοντας τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδος για το 2018.
Το νέο συναρπαστικό άθλημα, που θυμίζει το Beach Volley αλλά παίζεται σε ειδικά διαμορφωμένα ανοικτά γήπεδα στο χιόνι, εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη χώρα μας και αναμένεται να αποτελέσει τη νέα αγαπημένη συνήθεια για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ!
Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών Λουξ, πάντοτε πρωτοπόρος και στο πλευρό νέων πρωτοβουλιών που προωθούν τον Αθλητισμό, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα εγκαίνια του νέου Πρωταθλήματος που ξεκινά στην Ελλάδα, προσφέροντας στήριξη για την πραγματοποίηση της ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης στο χιόνι η οποία προσέφερε μοναδικό θέαμα στους συμμετέχοντες!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης