Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Αποστράτευσαν τον ταξίαρχο που συγκρούστηκε με τον Καμμένο για την απόπειρα πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία

Κικίλιας: Αποστράτευσαν τον ταξίαρχο που συγκρούστηκε με τον Καμμένο για την απόπειρα πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία
«Mετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η Kυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς», επισημαίνει ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ
Πολλά ερωτήματα γεννούν οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος, σημειώνει ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.
«Συγκεκριμένα, αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος  υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την “δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο», επισημαίνει ο κ. Κικίλιας και προσθέτει:
«Ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η Kυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα.
Το μόνο παρήγορο  είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης