Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αθήνα – Στο στόχαστρο αυτοκίνητα και τράπεζες

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αθήνα – Στο στόχαστρο αυτοκίνητα και τράπεζες
Και μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή του Πολυτεχνείου
Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας με στόχους αυτοκίνητα και υποκατάστημα τράπεζας στη Λ. Βουλιαγμένης.
Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στις 22:20 το βράδυ της Τετάρτης με μολότοφ των κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Τοσίτσα στην περιοχή του Πολυτεχνείου χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
Ακολούθησε σειρά εμπρηστικών επιθέσεων κατά αυτοκινήτων σε Άνω Κυψέλη, Άνω Λιόσια, Αγία Βαρβάρα και στο κέντρο της Αθήνας στη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας ενώ στις 02:40 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λ. Βουλιαγμένης.
Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μια κλιμάκωση των επιθέσεων, με χαρακτηριστικότερη αυτή σε εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού τα ξημερώματα της Τετάρτης, η οποία προκάλεσε και την έντονη δυσαρέσκεια του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα.
Σημειώνεται ότι οι επιθέσεις αυτές αποδίδονται σε αντεξουσιαστές που αντιδρούν στη μεταγωγή από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Λάρισας του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για τα τρομοδέματα στον Λουκά Παπαδήμο και στους Ευρωπαίους αξιωματούχους.
Ο Κ. Γιαγτζόγλου κάνει για 9η ημέρα απεργία πείνας και δίψας για τη μεταφορά του στις φυλακές Λάρισας ενώ χθες το απόγευμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης