Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε μετά από βαλλιστική έρευνα το όπλο της δολοφονίας του Στεφανάκου

Ταυτοποιήθηκε μετά από βαλλιστική έρευνα το όπλο της δολοφονίας του Στεφανάκου
Το καλάσνικοφ είχε βρεθεί από δύτες πριν από ένα μήνα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης
Ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ με το οποίο δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ο Βασίλης Στεφανάκος, σε ενέδρα έξω από τα γραφεία της εταιρείας του στο Χαϊδάρι.
Από τη βαλλιστική έρευνα στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του όπλου, το οποίο είχε βρεθεί από δύτες πριν από ένα μήνα  στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, προέκυψε ότι είναι το καλάσνικοφ με το οποίο δολοφονήθηκε ο Στεφανάκος.
Πάντως, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος αξιωματικός για το όπλο, δεν προκύπτουν από την έρευνα μέχρι στιγμής αξιοποιήσιμα στοιχεία, καθώς ήταν αρκετό διάστημα μέσα στο νερό.
Πάντως, η Ασφάλεια Αττικής έκανε έρευνα σε όλη τη διαδρομή από το Χαϊδάρι μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης για να βρει εάν υπάρχει υλικό από κάμερες, το οποίο θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ από την αστυνομία αναζητείται και η κλεμμένη μοτοσικλέτα των δραστών, την οποία χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.
Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον Στεφανάκο έξω από το κτίριο που παλιότερα χρησιμοποιούσε ως έκθεση αυτοκινήτων, στην λεωφόρο Αθηνών 302 και τώρα διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στο ισόγειο και χρησιμοποιούσε ως γραφεία εταιρείας με υγραέριο τον πρώτο όροφο.
Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι η δολοφονία Στεφανάκου ήταν συμβόλαιο θανάτου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης