Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

BriQ Properties: Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 10 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Έκτακτη Γ.Σ.

BriQ Properties: Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 10 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Έκτακτη Γ.Σ.
Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 10 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της BriQ Properties 
Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 10 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της BriQ Properties που πραγματοποιήθηκε χθες (22/2/2018), ενώ επικύρωσε και την εκλογή του Ευστράτιου Παπαευστρατίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Απόστολου Παπαδόπουλου, ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Όπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση, στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν 16 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 9.775.803 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ήτοι ποσοστό 82,00%, επί συνόλου 11.921.531 μετοχών της εταιρείας.
Η Συνέλευση είχε την κατά το νόμο και το Καταστατικό αναγκαία απαρτία και αποφάσισε για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, ως εξής:
1. Επικυρώθηκε παμψηφεί η εκλογή, βάσει της από 28 Σεπτεμβρίου 2017 συνεδριάσεως του Δ.Σ., του κ. Ευστράτιου Παπαευστρατίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Απόστολου Παπαδόπουλου, ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Επιπλέον, εγκρίθηκε παμψηφεί η εκλογή του κ. Ευστράτιου Παπαευστρατίου ως Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Απόστολου Παπαδόπουλου, καθώς και η σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου, η οποία αποτελείται από τους κ.κ.: - Ευστράτιο Παπαευστρατίου, Πρόεδρο (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.) - Φαίδωνα Ταμβακάκη, Μέλος (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.) και - Μάρκο Μπιτσάκο, Μέλος (Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.), καθώς τα ως άνω μέλη της Επιτροπής πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
2. Εγκρίθηκε παμψηφεί η έκδοση από την Εταιρεία κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 10.000.000 ευρώ, διάρκειας επτά (7) ετών από την ημερομηνία εκδόσεως της α΄ σειράς ομολογιών, με ομολογιούχους την Alpha Bank A.E. και Alpha Bank London Ltd και διοργανωτή, εκπρόσωπο των ομολογιούχων και διαχειριστή πληρωμών την Alpha Bank A.E. και δόθηκε εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας όπως προβεί στη λήψη οιασδήποτε περαιτέρω απόφασης αναφορικά ιδίως με τους όρους έκδοσης του εν λόγω ομολογιακού δανείου, καθώς και σε κάθε άλλη απόφαση τυχόν απαιτηθεί για την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης επί του εν λόγω θέματος.
3. Διάφορες ανακοινώσεις:
Οι Μέτοχοι ενημερώθηκαν σχετικά με την πορεία της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης