Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επένδυση – μαμούθ, ύψους 9, 3 δισ. δολαρίων από την ινδική Reliance για τη δημιουργία βιομηχανικής περιοχής

Επένδυση – μαμούθ, ύψους 9, 3 δισ. δολαρίων από την ινδική Reliance για τη δημιουργία βιομηχανικής περιοχής
Η Reliance εισήλθε στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών τον Σεπτέμβριο του 2016, αναβαθμίζοντάς τον με μειωμένες τιμές  και δωρεάν φωνητικές υπηρεσίες
Τεράστια επένδυση ύψους 9,34 δισ. δολαρίων σε διάστημα 10 ετών από την ινδική εταιρεία Reliance με τη συνδρομή παγκόσμιων κολοσσών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας.
Στόχος η δημιουργία μίας ολοκληρωμένης βιομηχανικής περιοχής στο δυτικό κρατίδιο της Ινδίας. Maharashtra, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Mukesh Ambani.
Περισσότεροι από 20 παγκόσμιες εταιρείες, όπως η Cisco, η Siemens, η Corning Inc., η HP, η Dell, η Nokia και η Nvidia, συμφώνησαν να επενδύσουν στο έργο με την Reliance, τη μεγαλύτερη εισηγμένη εταιρεία στην Ινδία.
«Όταν επικοινωνήσαμε με εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως για να συμμετάσχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, λάβαμε μια άμεση και ενθουσιώδη ανταπόκριση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ambani.
Η Reliance εισήλθε στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών τον Σεπτέμβριο του 2016, αναβαθμίζοντάς τον με μειωμένες τιμές  και δωρεάν φωνητικές υπηρεσίες, όπως αναφέρει το Reuters.
Η Reliance έχει επενδύσει πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια στον συγκεκριμένο κλάδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης