Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Στα μεγάλα εθνικά θέματα έχουμε δυο κυβερνήσεις

Χατζηδάκης (ΝΔ): Στα μεγάλα εθνικά θέματα έχουμε δυο κυβερνήσεις
Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι υπολογίσιμη και στο Εξωτερικό, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης
Στα μεγάλα εθνικά θέματα έχουμε δυο κυβερνήσεις, ανέφερε μιλώντας  στο ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της  ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για διγλωσσία.
Ο κ. Χατζηδάκης, όπως μεταδίδει το skai.gr, είπε πως έχουμε δυο κυβερνήσεις με δύο εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές, ενώ αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό στα Ίμια, είπε ότι από τη μία έχουμε τον κ. Καμμένο με τις στολές παραλλαγής και από την άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ με κατευναστική πολιτική.
Μάλιστα, χαρακτήρισε ψευτοπαλληκαρισμούς αυτά που κάνει το κόμμα των ΑΝΕΛ με τις στολές παραλλαγής.
Κάνοντας αναφορά  στη συνάντηση που είχε στο Μόναχο χθες, Σάββατο 17/2, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης με τον Τούρκο πρωθυπουργό, B. Yildirim, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος είπε αυτά που λέει και στην Ελλάδα,  χωρίς κορώνες και φωνές, έθεσε το θέμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, της αποφυγής των περιττών εντάσεων και επανέλαβε την πάγια θέση ότι τα Ίμια είναι Ελληνικά.
Υπογράμμισε δε, πως η ΝΔ προσπαθεί να εργαστεί και στο Εξωτερικό για την Ελλάδα, σημειώνοντας  ότι οι συναντήσεις του κ. Μητσοτακη με τον αυστριακό καγκελάριο Kurz, τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Lavrov και τον Γενικό Γραμματέα του ΝATO Stolberg δείχνουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι υπολογίσιμη και στο Εξωτερικό, αλλά και ότι λαμβάνεται υπόψη ο λόγος και ο ρόλος της.
Ακόμη, σχολιάζοντας με την πρόσφατη επίσκεψη Erdogan, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι ο τούρκος πρόεδρος από μόνος του τίναξε την επίσκεψη στον αέρα με τις δηλώσεις του, ενώ η ελληνική κυβέρνηση μίλησε για επιτυχία και πλέον, από εκεί και πέρα, βλέπουμε τι γίνεται σε Αιγαίο και  Κύπρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης