Τελευταία Νέα
Διεθνή

Την πλήρη στήριξή του στο Ισραήλ για τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία εξέφρασε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ

Την πλήρη στήριξή του στο Ισραήλ για τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία εξέφρασε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ
Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Adrian Rankin Galloway
Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζεται τον εαυτό του απέναντι σε απειλές, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Adrian Rankin, Galloway,  μετά την ανακοίνωση του Ισραήλ ότι έπληξε ιρανικούς και συριακούς στόχους στη Συρία.
«Το υπουργείο Άμυνας (των ΗΠΑ) δεν συμμετείχε σε αυτή τη στρατιωτική επιχείρηση», δήλωσε ο Adrian Rankin Galloway, προσθέτοντας ότι  «το Ισραήλ είναι ο πιο στενός εταίρος μας σε θέματα ασφαλείας στην περιοχή και υποστηρίζουμε πλήρως το συναφές δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε απειλές εναντίον του εδάφους του και του λαού του».
Όπως είπε «συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες πολλών στην περιοχή πως οι αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες του Ιράν απειλούν την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια, και επιζητούμε μεγαλύτερη διεθνή αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των βλαβερών ενεργειών του Ιράν».
Σημειώνεται ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε τις αεροπορικές επιδρομές μετά την κατάρριψη από αντιαεροπορικά πυρά ενός ισραηλινού μαχητικού F-16.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης