Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dombret (Bundesbank): Η αναταραχή στην αγορά δεν αλλάζει τις οικονομικές προοπτικές

Dombret (Bundesbank): Η αναταραχή στην αγορά δεν αλλάζει τις οικονομικές προοπτικές
Το πρόσφατο sell-off στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές δεν έχει αλλάξει τις συνολικές οικονομικές προοπτικές, δήλωσε ο Andreas Dombret της Bundesbank
Το πρόσφατο sell-off στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές δεν έχει αλλάξει τις συνολικές οικονομικές προοπτικές, δήλωσε σήμερα (09/02/2018) ο Andreas Dombret, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής κεντρικής τράπεζας, Bundesbank, ενώ τόνισε ότι δεν εναπόκειται στις ρυθμιστικές αρχές να βοηθούν τους επενδυτές να αποφεύγουν ζημίες.
«Συζητούσαμε εδώ και αρκετό καιρό για τις υψηλές αποτιμήσεις στις αγορές, οπότε ας το θέσουμε σε μια προοπτική μεγαλύτερης της μιας εβδομάδας... και δεν θα εκπλαγούμε για το γεγονός ότι υπάρχει κάποια διόρθωση», δήλωσε ο Dombret σε συνέντευξή του στο «Reuters».
«Οι διορθώσεις μπορεί να είναι υγιείς», συνέχισε ο Dombret, τονίζοντας πως οι οικονομικές προοπτικές του δεν έχουν αλλάξει, επειδή δεν βλέπει να έχουν αλλάξει τα θεμελιώδη μεγέθη, αναφερόμενος στο πλαίσιο της νομισματικής πολιτικής, στην ανάπτυξη και στην εταιρική κερδοφορία.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης