Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Η Κεντρική Τράπεζα αναθεώρησε στο 0,4% από 0,6% τις προβλέψεις για την ανάπτυξη το α΄ 3μηνο 2018

Γαλλία: Η Κεντρική Τράπεζα αναθεώρησε στο 0,4% από 0,6% τις προβλέψεις για την ανάπτυξη το α΄ 3μηνο 2018
Ο δείκτης μεταποιητικής δραστηριότητας της Bank of France αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω τον Φεβρουάριο του 2018
Επί τα χείρω αναθεώρηση για την ανάπτυξη της γαλλικής οικονομίας το πρώτο τρίμηνο του 2018 πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη (8/2) η Κεντρική Τράπεζα της χώρας, τονίζοντας ότι η οικονομί θα συνεχίσει να επεκτείνεται με ελαφρώς βραδύτερους ρυθμούς σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2017.
Ειδικότερα, η Bank of France, με βάση την επιχειρηματική δραστηριότητα της έρευνας που πραγματοποίησε, εκτιμά ότι η οικονομία της χώρας θα αναπτυχθεί κατά 0,4% για το πρώτο τρίμηνο του 2018, έναντι 0,6% το προηγούμενο τρίμηνο.
Παράλληλα, η έρευνα της Τράπεζα της Γαλλίας έδειξε ότι η μεταποιητική παραγωγή συνέχισε να αυξάνεται με ελαφρώς βραδύτερο ρυθμό τον Ιανουάριο του 2018, με τις επιχειρήσεις να αναμένουν περαιτέρω άνοδο της παραγωγής τον Φεβρουάριο του 2018.
Σε ότι αφορά τον κλάδο των υπηρεσιών, οι επιχειρήσεις αναμένουν τον ίδιο ρυθμό ανάπτυξης για τον Φεβρουάριο, ενώ η δραστηριότητα αναμένεται να αυξηθεί στον κατασκευαστικό κλάδο.
Σημειώνεται ότι η Γαλλία σημείωσε κατά το 2017 τη μεγαλύτερη οικονομική επέκταση των τελευταίων έξι ετών, δεχόμενη ώθηση από τις αυξημένες επιχειρηματικές επενδύσεις.
Παράλληλα, η δυναμική της γαλλικής οικονομίας αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω το 2018, σύμφωνα με τις προβλέψεις που δημοσίευσε χθες Τετάρτη (7/2) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης