Τελευταία Νέα
Πολιτική

H Nova(rtis) Macedonia ή πως το σκάνδαλο Novartis έρχεται να συσκοτίσει την εθνική μειοδοσία

tags :
H Nova(rtis) Macedonia ή πως το σκάνδαλο Novartis έρχεται να συσκοτίσει την εθνική μειοδοσία
Η κοινωνία θα ασχολείται με το εάν πήρε μίζα ο Σαμαράς ή δεν πήρε και πίσω από τα φώτα…θα παραδίδεται το όνομα Μακεδονία στους σκοπιανούς.
Μακεδονικό και υπόθεση Novartis εκ πρώτης όψεως είναι δύο τελείως ασύνδετες υποθέσεις.
Από την μια η ελληνική κυβέρνηση έχει προσυμφωνήσει και επιχειρεί να επιβάλλει την σύνθετη ονομασία για την FYROM και από την άλλη πλευρά…μια παλαιά υπόθεση η Novartis συγκλονίζει το πολιτικό σύστημα γιατί 3 προστατευόμενοι μάρτυρες με βασικότερο τον νούμερο 3 – που είναι πρώην εργαζόμενοι της Novartis – αποκαλύπτουν ότι δωροδοκούσαν έλληνες πολιτικούς.
Οι δύο υποθέσεις δεν έχουν καμία σχέση ή μήπως έχουν;
Πρωτίστως να αναφερθεί ότι οι δύο υποθέσεις σχετίζονται μεταξύ τους ως πολιτικά εργαλεία άσκησης πίεσης στους αντιπάλους.
Η κυβέρνηση πιεζόμενη από τους ευρωπαίους, τον αμερικανικό παράγοντα και τους Κινέζους (θέλουν καθαρούς οδικούς διαδρόμους προς την Κεντρική Ευρώπη με αφετηρία από τον ΟΛΠ) θέλει να πετύχει σύνθετη ονομασία Νέα, Βόρεια ή Άνω Μακεδονία για την FYROM, να ενταχθείς το ΝΑΤΟ και να χρησιμοποιείται η FYROM για πλήθος σχεδίων των διεθνών δυνάμεων.
Όμως η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία αποτελεί casus belli για την ελληνική κοινωνία που όπως απέδειξαν τα ογκωδέστατα και επιτυχημένα συλλαλητήρια ο λαός δεν ξεχνάει και έχει πατριωτικά φρονήματα.
Η κυβέρνηση βλέποντας ότι το εσωτερικό μέτωπο γιγαντώνεται και κινδυνεύει να ηττηθεί εσωτερικά, έφερε εσπευσμένα στο προσκήνιο μια παλιά υπόθεση της Novartis.
Οι σημαντικές αποκαλύψεις των 3 πρώην εργαζομένων της Novartis χρήζουν μεγάλης προσοχής αφενός για το πότε κατέθεσαν, πως κατέθεσαν και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν.
Αποδεικνύεται ότι κατέθεσαν τις τελευταίες 40-50 ημέρες – ήταν σε εξέλιξη το Μακεδονικό – και μάλιστα κατέθεσαν και σε δόσεις, κατέθεταν και εν συνεχεία επανεμφανίζονταν μετά από 15 – 20 ημέρες και έδιναν πρόσθετες ή νέες καταθέσεις.
Εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για την αξιοπιστία των 3 μαρτύρων.
Η κυβέρνηση για λόγους πολιτικών εντυπώσεων ενορχήστρωσε την όλη υπόθεση στηριζόμενη σε στοιχεία που διαθέτουν οι εισαγγελικές αρχές αλλά γεννώνται πολλά ερωτηματικά για την αξιοπιστία τους.
Οι κατηγορίες των πρώην στελεχών της Novartis είναι συγκλονιστικά καθώς αναφέρονται με ονοματεπώνυμο πως δωροδοκούνταν ο Σαμαράς, ο Γεωργιάδης, ο Αβραμόπουλος κ.α. αλλά το βασικό ερώτημα είναι… το εξής, οι καταθέσεις είναι αληθινές ή αποκυήματα φαντασίας ή μίξη αληθινών γεγονότων και υπερβολικών αναφορών, σκοπίμως παραφουσκωμένων;
Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε 3 μάρτυρες, γνώριζε πλήρως τι είχαν αποκαλύψει καθώς υπάρχει διασύνδεση της δικαιοσύνης με την κυβέρνηση και έσπευσε να ρίξει την βόμβα με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την Μακεδονία όπου συντελείται εθνική μειοδοσία με την Novartis…
Η κοινωνία θα ασχολείται με το εάν πήρε μίζα ο Σαμαράς ή δεν πήρε και πίσω από τα φώτα…θα παραδίδεται το όνομα Μακεδονία στους σκοπιανούς.
Αυτή την τακτική την ακολουθούσαν οι μπολσεβίκοι, σταλινικοί προπαγάνδα, λάσπη και δυσωδία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης