Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πικραμμένος: Πολιτικοί οι λόγοι που με εμπλέκουν στην υπόθεση Novartis – Δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια

Πικραμμένος: Πολιτικοί οι λόγοι που με εμπλέκουν στην υπόθεση Novartis – Δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια
Δεν ξέρω αν θα κάνω μηνύσεις, θα το αποφασίσω αφού δω περί τίνος πρόκειται είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Σε πολιτικούς λόγους απέδωσε την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση Novartis ο πρώην πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, ο οποίος διεμήνυσε πως δεν κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα και θα αποφασίσει για τις κινήσεις του αφού πρώτα ενημερωθεί για το τι ακριβώς πρόκειται.
«Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί να με χτυπήσουν, ίσως γιατί υπήρξα και είμαι φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, είχα δουλέψει με τον πρόεδρο, ίσως γιατί ενοχλούν αυτά που λέω...
Διά της ατόπου απαγωγής καταλήγω στην πολιτική διάσταση του θέματος, γιατί τι άλλο μπορεί να είναι;.
Δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια, προφανώς» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Πικραμμένος, ο οποίος υποστήριξε πως σήμερα θα ζητήσει μέσω του δικηγόρου του την δικογραφία.
«Δεν είχε ακουστεί τα πέντε χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ήμουν πρωθυπουργός, ποτέ τίποτα από κανέναν και τώρα ξαφνικά;
Εγώ βλέπω έναν εφιάλτη αυτή τη στιγμή, θα μιλήσω με το δικηγόρο μου και θα προβώ σε ενέργειες, δεν ξέρω αν θα κάνω μηνύσεις, θα το αποφασίσω αφού δω ακριβώς περί τίνος πρόκειται» τόνισε ο κ.Πικραμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε «αστεία» την εμπλοκή του στην υπόθεση, δεδομένου και ότι παρέμεινε στην πρωθυπουργία της χώρας επί λιγότερο από δύο μήνες το 2012.
«Είμαι βέβαιος πως δεν κατέχω το ρεκόρ «της πιο γρήγορης μίζας».
Ποτέ μου δεν γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους, μου ήρθε ουρανοκατέβατο, είναι κλαυσίγελος, γελοιότητες, αθλιότητες» τόνισε ο κ.Πικραμμένος.
«Λένε ότι μου έχουν δώσει 100.000 ευρώ, τώρα πού, ποιος...», είπε ο κ.Πικραμμένος, αναφέροντας ότι «εξ' όσων έχει πληροφορηθεί, ο ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες καταθέτει ότι είδε στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου της Novartis κ. Φρουζή τα χρήματα, και ρώτησε «αυτά για πού είναι και του είπε ότι είναι για τον Πικραμμένο».
«Από ό,τι αντιλαμβάνομαι, οι προστατευόμενοι μάρτυρες ήταν υπάλληλοι της Novartis.
Ο κ.Φρουζής την εποχή της πρωθυπουργίας μου ήταν και πρόεδρος του συνδέσμου φαρμακοβιομηχανιών, οπότε, επειδή ασχοληθήκαμε εκείνη την περίοδο με το ζήτημα των φαρμάκων, λόγω της διαρκούς απεργίας των φαρμακοποιών, οι αρμόδιοι υπουργοί, ο κύριος Κύττας και ο κύριος Ζανιάς υποθέτω ότι ήρθαν σε επαφή μαζί του.
Εγώ δεν ήρθα ποτέ σε επαφή μαζί του, συγκάλεσα τρεις σχετικές διασκέψεις για το ζήτημα αλλά με τους υπουργούς, με κανέναν άλλον» υπογράμμισε ο κ.Πικραμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης