Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Οι ρυθμιστικές αρχές προωθούν μεγαλύτερη εποπτεία των εικονικών νομισμάτων

ΗΠΑ: Οι ρυθμιστικές αρχές προωθούν μεγαλύτερη εποπτεία των εικονικών νομισμάτων
Τα ψηφιακά νομίσματα και η μεγάλη ζήτηση, αύξησαν μοιραία την εποπτεία και ενδέχεται να απαιτήσουν ένα νέο ομοσπονδιακό ρυθμιστικό πλαίσιο
Τα ψηφιακά νομίσματα και η μεγάλη ζήτηση, αύξησαν μοιραία την εποπτεία και ενδέχεται να απαιτήσουν ένα νέο ομοσπονδιακό ρυθμιστικό πλαίσιο.
Αυτό θα υποστηρίξουν οι κορυφαίες ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ στην ενημέρωση προς τους νομοθέτες, σε μια άκρως αναμενόμενη ακρόαση του Κογκρέσου την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018.
Ο Christopher Giancarlo, πρόεδρος της Επιτροπής Συναλλαγών Παραγώγων, και ο Jay Clayton, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, θα προσκομίσουν έκθεση στην Επιτροπή Τραπεζών της Γερουσίας, εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών παγκοσμίως για τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσουν τα εικονικά νομίσματα στους επενδυτές και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Ο Giancarlo και ο Clayton θα υποστηρίξουν ότι οι τρέχοντες κανόνες χορήγησης αδειών ανά κράτος για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, ενδέχεται να χρειαστεί να αναθεωρηθούν υπέρ ενός ορθολογικού ομοσπονδιακού πλαισίου.
 
www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης