Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καθαρά ηττημένη εκτέθηκε στην προσπάθεια της να αποδομήσει το συλλαλητήριο

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καθαρά ηττημένη εκτέθηκε στην προσπάθεια της να αποδομήσει το συλλαλητήριο
Ο μεγάλος κερδισμένος είναι ο ελληνικός λαός, που έδειξε ότι στα δύσκολα, ενώνεται, διαδηλώνει ειρηνικά, είναι πατριώτης και μάχεται για τα συμφέροντα της πατρίδας του.
Η αριστερή ελληνική κυβέρνηση ίσως είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει με τέτοια αμηχανία τις διαδηλώσεις του κόσμου και την λαοθάλασσα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το μακεδονικό.
Προσπάθησαν αρχικά να υποτιμήσουν το συλλαλητήριο, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίησε τα συλλαλητήρια για να ανέλθει στην εξουσία.
Επιχείρησαν να δημιουργήσουν κλίμα φόβου χρησιμοποιώντας την αριστερή τρομοκρατία τύπου Ρουβίκωνα να απειλεί ότι θα χυθεί αίμα…στο συλλαλητήριο.
Προσπάθησαν να αποδομήσουν τα κοινωνικά αντανακλαστικά φοβούμενοι ότι το συλλαλητήριο θα μπορούσε να μετεξελιχθεί σε διαμαρτυρία για τα λάθη της κυβέρνησης.
Καλλιέργησαν τον φόβο όταν εάν το πρόβλημα του ονόματος της FYROM δεν επιλυθεί κινδυνεύει με αλβανοποίηση.   
Από το ιστορικών διαστάσεων συλλαλητήριο η ελληνική κυβέρνηση πήρε ένα μήνυμα, ένα καθαρό μήνυμα της κοινωνίας που εναντιώνεται ξεκάθαρα στην χρήση Μακεδονία από την FYROM.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε με μεγάλη αμηχανία το συλλαλητήριο και απέδειξε ότι δεν βρίσκεται εναρμονισμένη με την κοινωνία.
Το ιστορικών διαστάσεων συλλαλητήριο ουσιαστικά έδωσε ένα τέλος σε μια τραγική διαπραγμάτευση.
Ο Τσίπρας εάν συνεχίσει τις ανόητες και ανιστόρητες διαπραγματεύσεις με την FYROM και την σύνθετη ονομασία με όρο Μακεδονία θα έχει πάει κόντρα στον ελληνικό λαό.
Η διαπραγμάτευση για το Μακεδονικό έχει καταρρεύσει και ο Τσίπρας με την ανιστόρητη στάση του θα υποχρεωθεί σε αναδίπλωση.

Ποιοι κέρδισαν από το συλλαλητήριο ρεκόρ;

Το συλλαλητήριο είχε κερδισμένους.
Ο μεγάλος κερδισμένος είναι ο ελληνικός λαός, που έδειξε ότι στα δύσκολα, ενώνεται, διαδηλώνει ειρηνικά, είναι πατριώτης και μάχεται για τα συμφέροντα της πατρίδας του.
Ο μεγάλος κερδισμένος του συλλαλητηρίου είναι λοιπόν ο ελληνικός λαός.
Μεγάλος κερδισμένος και η Μακεδονία, η Ελλάδα ακόμη μια φορά ανέδειξε την ελληνικότητα της Μακεδονίας απέναντι τους σφετεριστές και τσαρλατάνους της FYROM που υποκλέπτοντας την ελληνική ιστορία αναζητούν την εθνική τους ταυτότητα.
Με πολιτικούς όρους ο Nimetz ο ειδικός διαπραγματευτής του ΟΗΕ πήρε ένα σαφές μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός έχει ξεκάθαρη θέληση και βούληση.
Με κομματικούς όρους ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμένος επειδή δεν συντάχθηκε με τα πατριωτικά ιδεώδη αλλά επιχείρησε στην προσπάθεια του να αποδομήσει το συλλαλητήριο να ταυτίσει τους διαδηλωτές, την αυθόρμητη συμμετοχή της κοινωνίας με τους ακροδεξιούς….
Η στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μετά από καιρό ήταν 100% λάθος και ενάντια στην κυρίαρχη θέληση της κοινωνίας.
Κερδισμένη ήταν η ΝΔ που κράτησε αρχικά μια στάση ήξεις αφίξεις αλλά ο Μητσοτάκης όταν συνειδητοποίησε ότι η κοινωνία θα ξεσηκωθεί ταυτίστηκε με το κοινωνικό ρεύμα.
Μεγάλος κερδισμένος είναι ξεκάθαρα και η Χρυσή Αυγή που κράτησε από την πρώτη στιγμή μια πατριωτική στάση και θέση και αυτή η στάση δικαιώνεται.
Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε ενεργά στο συλλαλητήριο και γνώρισε μεγάλη αποθέωση από την κοινωνία.
Κερδισμένοι ξεκάθαρα είναι και οι ΑΝΕΛ οι οποίοι κράτησαν καθαρή στάση υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Κερδισμένη και η Εκκλησία η οποία φάνηκε ότι συμμετέχει ξανά ενεργά στους εθνικούς αγώνες.
Κάποιοι προσπαθώντας να αποδομήσουν το συλλαλητήριο αναφέρουν ότι ομιλητές ήταν η θεοκρατία, οι ιερείς και ένας υπερήλικας μουσικοσυνθέτης για τον Μίκη Θεοδωράκη.
Όμως στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι ότι τόσο οι ιερείς όσο και ο Θεοδωράκης έτυχαν μεγάλης επιδοκιμασίας από τους εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες του συλλαλητηρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης