Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η λαοθάλασσα στο συλλαλητήριο της Αθήνας 4/2 θα στείλει ηχηρό μήνυμα – Δεν θα περάσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Η λαοθάλασσα στο συλλαλητήριο της Αθήνας 4/2 θα στείλει ηχηρό μήνυμα – Δεν θα περάσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας
Εάν η ελληνική κυβέρνηση παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας θα πρόκειται για προδοσία για μια αντεθνική και αντιπατριωτική πράξη εις βάρος της ελληνικής Μακεδονίας και των αγώνων που δόθηκαν.
Το συλλαλητήριο της Αθήνας 4 Φεβρουαρίου 2018, συνέχεια του ογκωδέστατου συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει ταφόπλακα στα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της αμετανόητης κυβέρνησης της FYROM.
Το μήνυμα της λαοθάλασσας που θα συγκεντρωθεί στην Αθήνα θα είναι ξεκάθαρο όχι στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις αλλά ο Nimetz ο απεσταλμένος για την εξεύρεση λύσης ακολουθεί μια στρατηγική που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.
Οι προτεινόμενες λύσεις για το όνομα πάσχουν γιατί καμία δεν απαντάει στο εξής βασικό γεγονός.
Πάνω από 100 χώρες έχουν αναγνωρίσει την FYROM ως δημοκρατία της Μακεδονίας, οι κάτοικοι της FYROM αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες και δεν πρόκειται να δεχθούν κανένα όνομα που δεν περιέχει τον όρο Μακεδονία.
Η Ελλάδα έχει χάσει το ζήτημα της ονομασίας αλλά ως έθνος πρέπει να έχει μια καθαρή θέση.
Όχι κομματική αλλά εθνική και πατριωτική θέση.
Δεν θα πρέπει η Ελλάδα να λησμονήσει την ιστορία της και τις καταβολές της επιτρέποντας σε μια χώρα που απομυζεί από την ελληνική ιστορία να καπηλεύεται και να προσβάλλει την ελληνική ιστορία.
Όχι οι κάτοικοι της FYROM δεν έχουν συν-ευθύνη γαλουχήθηκαν και διδάχθηκαν στα σχολεία και πανεπιστήμια ότι είναι μακεδόνες.
Το πολιτικό τους σύστημα πλαστογράφησε την ιστορία και με ψευδή στοιχεία επιχειρεί να αποκτήσει εθνική οντότητα.
Η Ελλάδα έχει ηθικό και πατριωτικό χρέος να μην δεχθεί καμία διαπραγμάτευση με τον όρο Μακεδονία.
Δεν θα πρέπει να περάσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Δυστυχώς στην Ελλάδα αντί να υπάρχει ενιαία γραμμή – εθνική γραμμή – για το μακεδονικό…το ζήτημα αυτό έχει εμπλακεί στις κομματικές γραμμές.
Στην πιο δυσχερή θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προέρχεται από τις διαδηλώσεις και από τα συλλαλητήρια προσπαθεί να υποβαθμίσει την λαϊκή συγκέντρωση…
Ταυτόχρονα εμετικά υποκείμενα όπως ο Ρουβίκωνας, μια φατρία άνομων περιθωριακών τύπων της αριστεράς στην προσπάθεια να καλλιεργήσει φόβο…ώστε να αποτύχει η συγκέντρωση…κάνουν λόγο για αίμα που θα χυθεί στο συλλαλητήριο.
Στο συλλαλητήριο πρέπει η λαοθάλασσα να μην έχει κανένα προηγούμενο ώστε η κοινωνία να στείλει ένα απόλυτο μήνυμα στους παραχαράκτες της ιστορίας.
Οι σκοπιανοί, ένα κρατίδιο, ένα μόρφωμα δεν θα επιβάλλει κανόνες.
Εάν η ελληνική κυβέρνηση παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας θα πρόκειται για προδοσία για μια αντεθνική και αντιπατριωτική πράξη εις βάρος της ελληνικής Μακεδονίας και των αγώνων που δόθηκαν.

Το ζήτημα του ονόματος αποτελεί πολιτική υποκρισία.
Οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται μόνο για την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ και όχι για το όνομα.
Τους είναι παντελώς αδιάφορο το όνομα και η Ελλάδα δεν θα πρέπει να παγιδευτεί στα γεωπολιτικά παιχνίδια μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης