Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Η τουρκική προπαγάνδα ανακάλυψε παρενόχληση από την Κ/Φ "Μαχητής" στη Σμύρνη

Η τουρκική προπαγάνδα ανακάλυψε παρενόχληση από την Κ/Φ
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ελληνικό πλοίο  εισήλθε στον Κόλπο της Σμύρνης με υψωμένη τη βυζαντινή Σημαία!
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προπαγάνδα της Τουρκικής μονταζιέρας. Με εκτεταμένα ρεπορτάζ και αναδημοσιεύσεις ενός υποτιθέμενου video-ντοκουμέντο τα τουρκικά μέσα ανακάλυψαν την παρενόχληση τουρκικών πλοίων από την Κανονιοφόρο "Μαχητής" του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μάλιστα το πλοίου του ελληνικού στόλου εισήλθε στον Κόλπο της Σμύρνης με υψωμένη τη βυζαντινή Σημαία.
Στο video πάντως δεν υπάρχει ούτε ένα καρέ της κανονιοφόρου, αντίθετα κυριαρχούν πλάνα από το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής στα Ίμια όταν τα τουρκικά πολεμικά πλοία προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την Κ/Φ "Νικηφόρος" στην οποία επέβαινε ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ρίξει, όπως και έκανε, στεφάνι στο σημείο όπου έπεσε το πλοίο με τους τρεις ήρωες του Πολεμικού μας Ναυτικού, Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψού, σαν σήμερα το 1996.
Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα το ελληνικό περιπολικό αφού έφτασε κοντά στη περιοχή Καραμπουρούν της Σμύρνης φορώντας μια βυζαντινή σημαία και προσπάθησε να παρενοχλήσει τις τουρκικές Ναυτικές Δυνάμεις οι οποίες τελικά το εκδίωξαν. Κάνουν δε λόγο για ελληνική προσπάθεια κλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο, την ώρα που ο τουρκικός στρατός μάχεται κατά της τρομοκρατίας στη Συρία.
Σε ανακοίνωση του την περασμένη Δευτέρα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διέψευσε όσα μεταδίδονται απο τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης. Σύμφωνα με το ΓΕΝ: "Τα όσα αναφέρονται στα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης