Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Θα υπηρετήσουμε τη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα μέχρι το τέλος της τετραετίας

Καμμένος: Θα υπηρετήσουμε τη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα μέχρι το τέλος της τετραετίας
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα ρήξης μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων
Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησης του ίδιου ή των ΑΝΕΛ, περί ρήγματος στη συγκυβέρνηση ή ακόμα και εκλογών λόγω του Σκοπιανού από την κυβέρνηση έβαλε Πάνος Καμμένος μετά και τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
«Οι ΑΝΕΛ κάναμε μια έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και θα την υπηρετήσουμε μέχρι το πέρας της εντολής που έχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «θα υπηρετήσουμε την κυβερνητική εντολή μέχρι το τέλος της τετραετίας».
Παράλληλα, τόνισε ότι «εμπιστευόμαστε τον υπουργό Εξωτερικών, κ. Κοτζιά για να προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις» ενώ πρόσθεσε ότι οι ΑΝΕΛ επιθυμούν «λύση με τον απαράβατο όρο που εμείς θέλουμε» (σσ. να γίνει χρήση του όρου «Μακεδονία» ή παραγώγων του).
«Σε εκείνους που σχεδιάζουν σενάρια θέλω να πω ότι οι δικές μας θέσεις είναι απόλυτα καθαρές,
Εκείνοι (σσ. η ΝΔ) είναι που πρέπει να αποφασίσουν.
Τα υπόλοιπα κόμματα έχουν ξεκάθαρες θέσεις» πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι διαπραγματεύσεις θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Όσον αφορά το συλλαλητήριο και ερωτηθείς εάν οι ΑΝΕΛ θα συμμετέχουν, ο κ. Καμμένος δήλωσε «Τα συλλαλητήρια τα διοργανώνουν οι πολίτες.
Εμείς συμμετέχουμε.
Οι συμμετέχοντες είναι οι Έλληνες πολίτες που εκφράζουν μια εθνική θέση και βοηθούν την εθνική διαπραγμάτευση.
Εγώ θα λείπω την Κυριακή αλλά η οικογένεια μου θα πάει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης