Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοινή συνεδρίαση της ΚO και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ – Καθορίζουν στάση για το Σκοπιανό

Κοινή συνεδρίαση της ΚO και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ – Καθορίζουν στάση για το Σκοπιανό
Στις 14:00 μετά το μεσημέρι η συνεδρίαση υπό τον Π. Καμμένο
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς αυτή αναμένεται και να διαμορφώσει την οριστική θέση των ΑΝΕΛ για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Η συνεδρίαση είναι πραγματικά κρίσιμη καθώς και με δεδομένο ότι ο Π. Καμμένος έχει ήδη ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για τις διαπραγματεύσεις και τα αποτελέσματα των επαφών του με τον Σκοπιανό ομόλογο, οι ΑΝΕΛ καλούνται να οριστικοποιήσουν τη θέση τους και να διαμηνύσουν αν παραμένουν σταθεροί στη θέση τους ότι δεν δέχονται τον όρο Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ.
Σημειώνεται ότι από την κυβέρνηση διαμηνύουν πως ο κ.Καμμένος και το κόμμα του έχουν εκφράσει την εμπιστοσύνη τους στους χειρισμού του υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά και ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβερνητική σταθερότητα και συνοχή.
Την ίδια στιγμή πάντως ολοένα και περισσότερα στελέχη των ΑΝΕΛ απειλούν ακόμα και με παραιτήσεις σε περίπτωση που ο Π. Καμμένος «τα γυρίσει» όσον αφορά τη στάση των ΑΝΕΛ απέναντι στο Σκοπιανό.
Σημειώνεται πως η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος στις 14:00 μετά το μεσημέρι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης