Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεργάτες Σαμαρά: Οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα μπερδεύουν την ενιαία Γιουγκοσλαβία με τα Σκόπια

Συνεργάτες Σαμαρά: Οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα μπερδεύουν την ενιαία Γιουγκοσλαβία με τα Σκόπια
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς δήλωσε, πως ως υπουργός Εξωτερικών το 1991 ο Αντώνης Σαμαράς είχε αποδεχθεί τον όρο «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ χωρίς συνθετικά γεωγραφικά ή χρονικά
Σκληρή απάντηση από συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ο οποίος τον κατηγόρησε, πως ως υπουργός Εξωτερικών το 1991 δεχόταν «σκέτο» τον όρο «Μακεδονία» ως ονομασία της ΠΓΔΜ.  
«Οι απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα μπερδεύουν την ενιαία Γιουγκοσλαβία με τα Σκόπια. Ποτέ η Ελλάδα δεν αναγνώρισε τα Σκόπια ως ‘’Μακεδονία''.
Ούτε οι ίδιοι οι Σκοπιανοί δεν το επικαλέστηκαν αυτό ποτέ! Ο Α. Σαμαράς ήταν εκείνος που πρότεινε, επέμεινε και πλήρωσε την άρνησή του να τους δώσουμε τη λέξη Μακεδονία.
Ας μας πουν εκείνοι πόσες φορές οι οργανώσεις και τα στελέχη τους δήλωναν και διαδήλωναν κατά της Ελλάδος για το σκοπιανό.
Και κυρίως με τι ανταλλάγματα»,  σημειώνουν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. 
O κ. Παππάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» κάνει λόγο για «όψιμο και καιροσκοπικό πατριωτισμό» του κ. Αντώνη Σαμαρά αναφέροντας ότι υπάρχει έγγραφο -Κανονισμός (ΕΟΚ) 3567/91 του συμβουλίου της 2ας Δεκεμβρίου 1991- με τον όρο «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ χωρίς συνθετικά γεωγραφικά ή χρονικά που φέρει και την υπογραφή του κ. Σαμαρά.
Ο κ. Σαμαράς λοιπόν είχε δεχθεί το σκέτο «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ» σημειώνει ο κ. Παππάς.

www. bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης