Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Θα υπάρξει άμεση απάντηση στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ

Ρωσία: Θα υπάρξει άμεση απάντηση στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ
Θα υπάρξει άμεση απάντηση της Ρωσίας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ
Θα υπάρξει άμεση απάντηση της Ρωσίας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ, έτσι ώστε να απαλλάξει τη χώρα "από αυτή την πανούκλα", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Dmitry Rogozin, στην ισοδελίδα Gazeta.ru.
Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμας Sergei Neverov, ο οποίος εκπροσωπεί το κυβερνών κόμμα της «Ενιαίας Ρωσίας», χαρακτήρισε τις νέες αμερικανικές κυρώσεις, ως «άνευ προηγουμένου πιέσεις», εκτιμώντας ωστόσο ότι η Ρωσία τις αντιμετωπίζει χάρη στον ισχυρό πρόεδρο που έχει.
Η Ρωσία τα κατάφερε με τις συνέπειες αυτών των άνευ προηγούμενου πιέσεων, οι οποίες ασκήθηκαν πάνω της, χάρη στο ισχυρό της πρόεδρο» δήλωσε ο Neverov, προθέτοντας ότι «η Ρωσία διαθέτει ένα τεράστιο δυναμικό και σταδιακά το βλέπουμε αυτό στον προϋπολογισμό του 2018 όπου και πάλι θα έχουμε οικονομική ανάπτυξη «και δεν μας φοβίζουν οι οποιεσδήποτε κυρώσεις».
Ο ίδιος ο Neverov το 2014 είχε συμπεριληφθεί μαζί με άλλους Ρώσους πολίτες στον κατάλογο των κυρώσεων που είχαν επιβάλει οι ΗΠΑ, για τη δράση της Ρωσίας στην ανατολική Ουκρανία.
Ο πρόεδρος επίσης της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων της ρωσικής Δούμας χαρακτήρισε τις νέες κυρώσεις «ολέθρια πρωτοβουλία» η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη.
«Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα αυτή απόφαση των κυρώσεων δεν θα μείνει αναπάντητη από την πλευρά μας» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης