Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη για Σκοπιανό: Δεν υπάρχει λύση χωρίς αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ

Μπακογιάννη για Σκοπιανό: Δεν υπάρχει λύση χωρίς αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ
Δεν νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας θα μπορέσει να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών είπε η κα. Μπακογιάννη
Την εκτίμηση πως δεν πρόκειται να υπάρξει σοβαρή λύση όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υπογράμμισε πως δεν υπάρχει λύση χωρίς αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ.
«Ο Zaev δεν έχει την πλειοψηφία να αλλάξει το Σύνταγμα» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm η κα.Μπακογιάννη, η οποία εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δεν θα υπάρξει κυβέρνηση που θα αρκεστεί μόνο σε ένα όνομα χωρίς αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ».
Η κα.Μπακογιάννη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για αλαζονική προσέγγιση και για μικροκομματικά οφέλη όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ
«Όταν ξεκινάς ένα θέμα μήπως και προκαλέσεις θέμα στην αντιπολίτευση είσαι από χέρι χαμένος.
Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Νταβός ως αρχηγός κόμματος έχοντας καταφέρει να έχει απέναντί του το σύνολο της αντιπολίτευσης και να διχάσει σε απίστευτο βαθμό την κοινωνία» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, αναφέροντας πως οι πολίτες δεν έχουν εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύεται ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του.
«Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει ο κ. Τσίπρας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
Δεν υπάρχει ενιαία γραμμή ούτε εντός της κυβέρνησης ούτε καν ως θέση εκκίνησης» είπε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει το παρών στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.
«Δεν είμαι οπαδός των συλλαλητηρίων από την άλλη στέκομαι στο αίσθημα του λαού.
Είναι τεράστιο λάθος να πιστέψεις ότι οι διαδηλωτές είναι όλοι τους εθνικιστές και ακραίοι αν και υπήρξαν και τέτοια στοιχεία» τόνισε η κα. Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης