Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Λάσπη κατά της παράταξης από τον αμερικανό πρέσβη και τον Δ. Παπαδημούλη

Χρυσή Αυγή: Λάσπη κατά της παράταξης από τον αμερικανό πρέσβη και τον Δ. Παπαδημούλη
Διαψεύδουμε κάθε ανυπόστατη κατηγορία που συσχετίζει την Χρυσή Αυγή με βανδαλισμούς κατά την διάρκεια του μεγάλου συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, αναφέρει σε ανακοίνωση το γραφειο τύπου τηςε παράταξης.
Σε αυτό το παιχνίδι παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης των Ελλήνων Εθνικιστών και στην πολιτική κατάσταση της χώρας, ενεπλάκη ο αμερικανός πρέσβης, Pyatt, όπως αναφέρει η ανακοίνωση επικαλούμενη ανάρτηση στο twitter, ο οποίος αυθαίρετα κατηγόρησε την Χρυσή Αυγή για βανδαλισμό στην Θεσσαλονίκη.



Στο ίδιο μήκος ψευδολογίας κινήθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, συνεχίζει η ανακοίνωση, ο οποίος σε email του προς την ευρωπαϊκή επιτροπή αναφέρει ψευδώς ότι:
"Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε στο συλλαλητήριο, προχωρώντας σε βανδαλισμούς σε διάφορες περιοχές της πόλης, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η πυρπόληση κτιρίου στην Θεσσαλονίκη που είχε καταληφθεί από αναρχικούς".



Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τους ανωτέρω και καταγγέλλουμε για ακόμη μια φορά την λάσπη που εκτοξεύεται κατά της Χρυσής Αυγής, καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης