Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η Ελλάδα ξαναστέκεται στα πόδια της – Ήδη έρχονται επενδύσεις από τις ΗΠΑ

Παππάς: Η Ελλάδα ξαναστέκεται στα πόδια της – Ήδη έρχονται επενδύσεις από τις ΗΠΑ
Είμαστε αισιόδοξοι διότι τα θετικά μηνύματα από το εξωτερικό πυκνώνουν είπε ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής
Την θέση ότι η Ελλάδα ξαναστέκεται στα πόδια της και εισέρχεται σε μια νέα φάση όπου κυριαρχεί η αισιοδοξία για το μέλλον διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς.
Σε δήλωση του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και ερωτηθείς για το κλείσιμο της γ’ αξιολόγησης από το Eurogroup ο κ.Παππάς τόνισε ότι «είναι μια εξέλιξη η οποία επιβεβαιώνει ότι είμαστε σε μια νέα φάση».
«Μια φάση στην οποία αξιολόγηση και Eurogroup δεν σημαίνει ανησυχία και αγωνία.
Σημαίνει βήματα και αισιοδοξία για το μέλλον.
Νομίζω ότι η Ελλάδα σταθερά κερδίζει έδαφος και θα ολοκληρώσει με επιτυχία το τρίτο πρόγραμμα, ανακτώντας πολλούς από τους βαθμούς ελευθερίας στην οικονομία και στην κοινωνία» είπε ο κ.Παππάς.
Σε ερώτηση πως κρίνει την ευρωπαϊκή αναγνώριση των ελληνικών προσπαθειών, ο κ.Παππάς επεσήμανε πως «ο εσωτερικός πολιτικός διάλογος κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιστοιχηθεί και με το ευρύτερο και γενικότερο κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα».
«Είμαστε αισιόδοξοι διότι τα θετικά μηνύματα από το εξωτερικό πυκνώνουν και βλέπουμε αντικειμενικά οι φίλοι μας και οι λιγότερο φίλοι μας μια χώρα να ξαναστέκεται στα πόδια της, και με όρους καθαρούς να διεκδικεί τη θέση της εκ νέου» είπε ο υπουργός, ο οποίος ερωτηθείς για το αν έρχονται επενδύσεις στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, υποστήριξε ότι «ήδη έχουν ξεκινήσει να έρχονται επενδύσεις από τις ΗΠΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης