Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Αυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα είναι μια φορολογική επανάσταση

Μπακογιάννη: Αυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα είναι μια φορολογική επανάσταση
Τι ανέφερε από τα Χανιά η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη
«Aυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα είναι μια φορολογική επανάσταση, να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές, να υπάρχει αυστηρότητα στο θέμα της φοροδιαφυγής και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ενίσχυση και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας», τόνισε από τα Χανιά η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Μιλώντας στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Χανίων η κ. Μπακογιάννη κάλεσε τους πολίτες σε μια νέα δημιουργική προσπάθεια που έχει ανάγκη η χώρα, υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ για να πετύχει τον στόχο της κηρύσσει πανστρατιά».
Η ίδια, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την διαπραγμάτευση για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, υπογράμμισε ότι υπάρχει σήμερα δυνατότητα λύσης του θέματος εξαιτίας της στάσης που είχε κρατήσει η κυβέρνηση της ΝΔ τότε και της επιτυχίας της στο Βουκουρέστι, συμπληρώνοντας πως «αυτή τη στιγμή, η σημερινή κυβέρνηση προσέρχεται στη διαπραγμάτευση με δύο διαφορετικές θέσεις.
Γεγονός που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στη διαπραγμάτευση και την επίλυση του ζητήματος».
Ακόμη, σε ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, η κ. Μπακογιάννη αφού σημείωσε ότι και οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έκαναν όπως είπε το χρέος τους στην Κρήτη, ανέφερε πως είναι θέμα τιμής για τη ΝΔ και τον Κυρ. Μητσοτάκη η δημιουργία του Βόρειου Οδικού Άξονα, ενώ άσκησε κριτική στους χειρισμούς της σημερινής κυβέρνησης λέγοντας ότι επί τρία χρόνια δεν έχει εκπονηθεί καμία μελέτη παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες.
Αναφορά έκανε και στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο, σημειώνοντας ότι ενώ υπάρχουν οι απαιτούμενες μελέτες συνεχώς η δημοπράτηση του έργου αναβάλλεται.
Επιπλέον, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" για τη δωρεά τεσσάρων σύγχρονων ασθενοφόρων στην Κρήτη, για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ.
Τα ασθενοφόρα παρελήφθησαν σήμερα από οδηγούς - διασώστες του ΕΚΑΒ και θα ενταχθούν στο στόλο, μετά τον συντονισμό των ασυρμάτων τους και κάποιες άλλες διαδικασίες που απαιτούνται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης