Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσίκης (ΑΝΕΛ) για Σκοπιανό: Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους στη μη χρήση του όρου Μακεδονία

Κατσίκης (ΑΝΕΛ) για Σκοπιανό: Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους στη μη χρήση του όρου Μακεδονία
Δεν ήταν θετικά τα αποτελέσματα των προσπαθειών του Nimetz υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Οι ΑΝΕΛ θα επιμείνουμε μέχρι τέλους στη μη χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκης, ο οποίος υποστήριξε πως οι χθεσινές διαπραγματεύσεις υπό τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, M. Nimetz στη Ν. Υόρκη δεν ήταν θετικά.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Κατσίκης υποστήριξε πως είναι μονόδρομος η κάθετη αντίθετη θέση των ΑΝΕΛ να συζητήσουν οτιδήποτε εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία είτε προσδιορίζοντας γεωγραφικά είτε σε σύνθετη ονομασία.
«Εάν επικρατήσει η καθυστέρηση για την οποία μίλησε ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ ίσως το θέμα πάει πιο πίσω ώστε να πρυτανεύσει η λογική στους γείτονες για να μην εκφράζουν αλυτρωτικές διαθέσεις, για να μην προσπαθούν να κλέψουν τη δική μας Μακεδονία προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους ταυτότητα» είπε ο κ.Κατσίκης, τονίζοντας ότι τα προγραμματισμένα για την Κυριακή συλλαλητήρια είναι «η φωνή του λαού».
«Όταν ο λαός θέλει να εκφράσει τη βούλησή του απέναντι στους πολιτικούς εκφραστές του πρέπει να κάνει συλλαλητήρια» είπε ο κ.Κατσίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης