Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Παππάς: Το 2018 δεν επιστρέφει μόνο η κανονικότητα – Εδραιώνεται η νομιμότητα στην χώρα

Ν. Παππάς: Το 2018 δεν επιστρέφει μόνο η κανονικότητα – Εδραιώνεται η νομιμότητα στην χώρα
Με το παρόν ν/σ εισάγουμε το πλαίσιο για την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών με ευθύνη του ΕΣΡ είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι το 2018 δεν επιστρέφει μόνο η κανονικότητα για την χώρα αλλά εδραιώνεται η νομιμότητα διατύπωσε ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της γ’ αξιολόγησης.
«Το 2018 δεν επιστρέφει μόνο η κανονικότητα η χώρα.
Εδραιώνεται η νομιμότητα.
Όπως έγινε και με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.
Παραλάβαμε ένα τηλεοπτικό τοπίο με τη ΝΕΡΙΤ, μια καρικατούρα τηλεόρασης και κανάλια που είχαν συχνότητες ελέω όχι θεού αλλά διαπλοκής.
Και τώρα είμαστε με την ΕΡΤ η οποία στάθηκε στα πόδια της και κάνει βήματα προς τα πάνω, μπήκε στην υβριδική εποχή που είναι το μέλλον και έχουμε και κανάλια που πληρώνουν για άδεια, δεν ζουν από τα θαλασσοδάνεια και έχουν ελάχιστο αριθμό εργαζομένων
Με το παρόν ν/σ εισάγουμε το πλαίσιο για την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών, που θα προχωρήσει με ευθύνη του ΕΣΡ.
Προχωρούμε στην αδειοδότηση του ψηφιακού ραδιοφώνου.
Επαναλαμβάνω ότι η μετάβαση θα γίνει ομαλά και σταδιακά με δυνατότητα εκπομπής άνω των 1.300 σταθμών.
Στη νέα εποχή, χωρούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δραστηριοποιηθούν ή να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στο ραδιοφωνικό τοπίο.
Κανείς δε πρέπει να ανησυχεί και ειδικά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί των δήμων που κατά τεκμήριο παρέχουν μια δημόσια υπηρεσία» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.
«Με την ψήφο τους τέτοιο καιρό πριν 3 χρόνια, οι Έλληνες τάχθηκαν: Κατά μιας συμφωνίας ανέφικτης όπως έχει παραδεχθεί και δικά σας στελέχη, με πολύ ψηλά πλεονάσματα μέχρι το 2030, κατά της οριστικής διάλυσης του κοινωνικού κράτους και υπέρ της οικοδόμησης ενός νέου που δεν θα απέκλειε κανέναν (αναβάθμιση Υγείας και Παιδείας, υπέρ του ΚEA, της μέριμνας για το παιδί) και κατά της συνέχισης του καθεστώτος διαπλοκής πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ με λάφυρο τους δημόσιους πόρους και το δημόσιο χρήμα» είπε ο κ.Παππάς, αναφέροντας πως «η ΝΔ μας έλεγε ότι θα βγούμε στις αγορές με 8% επιτόκιο και 27% ανεργία».
«Και ψέματα έλεγε και αδιαφορούσε για την κοινωνία.
Μας έλεγε για αγορές, χωρίς ευρωπαϊκή λύση για το χρέος.
Στη γραμμή Σόϊμπλε: κάθε χώρα μόνη της να πείσει τις αγορές» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ.Μητσοτάκη ως τον πιο αποτυχημένο υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης