Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη για Σκοπιανό: Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση Τσίπρα, πλήρως αποδυναμωμένη στο εξωτερικό

Μπακογιάννη για Σκοπιανό: Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση Τσίπρα, πλήρως αποδυναμωμένη στο εξωτερικό
Πώς διαπραγματεύεται μια χώρα με τρεις διαφορετικές γραμμές διερωτήθηκε η κα.Μπακογιάννη
Εθνικά επικίνδυνη και πλήρως αποδυναμωμένη στο εξωτερικό χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα σχετικά με τους χειρισμούς της για το Σκοπιανό η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Η σημερινή κυβέρνηση είναι εθνικά επικίνδυνη.
Παρουσιάζεται πλήρως αποδυναμωμένη στο εξωτερικό.
Εμείς στο Βουκουρέστι κρατήσαμε την Ελλάδα ψηλά και η σημερινή κυβέρνηση, τη δύναμη που παρουσιάσαμε, την εξαφάνισε σε χρόνο μηδέν, πριν καν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κα.Μπακογιάννη, τονίζοντας πως η εικόνα που δίνει η κυβέρνηση είναι γελοία.
«Η συμπεριφορά της κυβέρνησης δίνει την εικόνα του γελοίου στη χώρα» είπε η βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας πως για το Μακεδονικό δεν έχει καμία λογική να υπάρχουν τρεις διαφορετικές γραμμές από τον συνασπισμό της κυβέρνησης και να ρίχνουν το μπαλάκι στην αντιπολίτευση.
«Το ερώτημα είναι πως υπερασπίζεσαι τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.
Πως διαπραγματεύεται μια χώρα με τρεις διαφορετικές γραμμές;
Αδυνατίζει τη χώρα αυτό ή όχι;
Δεν υπάρχει καμία ελπίδα με αυτή τη κυβέρνηση», είπε η κα.Μπακογιάννη, αναφέροντας πως δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ του νέου πολυνομοσχεδίου.
«Μου είναι παντελώς αδύνατο να ψηφίσω ένα πολυνομοσχέδιο που κόβει επιδόματα πολύτεκνων οικογενειών οι οποίες δίνουν τρομακτική μάχη για να συντηρήσουν τα μέλη τους, σε μια χώρα με έντονο δημογραφικό πρόβλημα» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης